Ξεπέρασαν όλα τα… απρόσμενα οι «πάνθηρες»

05:51 1/1/2012 - Πηγή: OnSports

Βρέθηκαν πίσω με 1-0 και έχασαν τον βασικό τους τερματοφύλακα στην δεύτερη περίοδο, αλλά οι Φλόριντα Πάνθερς επιβλήθηκαν των Μόντρεαλ Κανάντιενς με 3-2 στο τελευταίο παιχνίδι των δύο συλλόγων για το 2011.

Ο Travis Moen άνοιξε το σκορ στο 5:37 υπέρ των «χαμπς». Ωστόσο, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Tomas Fleishmann σε power play στο 3:46 της δεύτερης περιόδου. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο Jose Theodore τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε

από τον Scott Clemmensen.

Ωστόσο, οι «πάνθηρες» ήθελαν να αποχαιρετίσουν το 2011 με νίκη και τα κατάφεραν με το γκολ του Shawn Matthias στο 3:08 του τρίτου εικοσαλέπτου. Ο Fleishmann διαμόρφωσε το 3-1 με γκολ σε ανυπεράσπιστη εστία, 41 δεύτερα πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, αλλά ο Erik Cole μείωσε σε 3-2 μόλις τριάντα δευτερόλεπτα πριν την λήξη.

Ο καναδικός σύλλογος πίεσε και άλλο, αλλά έμεινε στους 35 βαθμούς και πλέον επιζητά τεράστια αγωνιστική άνοδο του 2012, για να επιστρέψει στις προνομιούχες θέσεις της ανατολικής περιφέρειας του NHL. Από την πλευρά τους, οι Πάνθερς βρέθηκαν στους 47 βαθμούς και έμειναν στην τρίτη θέση του ίδιου γεωγραφικού γκρουπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα