Ξεσπάθωσε ο Κένι Νταλγκλίς

Η απόφαση της Αστυνομίας να διεξαχθεί ο προημιτελικός του Λιγκ Καπ με την Τσέλσι Τρίτη, αντί για Τετάρτη, έκανε έξαλλο τον προπονητή της Λίβερπουλ, Κένι Νταλγκλίς.

Ο λόγος είναι απλός. Οι «κόκκινοι» αντιμετωπίζουν 48 ώρες νωρίτερα την Μάντσεστερ Σίτι στο Λονδίνο και μετά από αυτό το δύσκολο παιχνίδι, θα πρέπει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να μεταβούν στο Λονδίνο για τον αγώνα με τους «μπλε». Ο Κένι Νταλγκλίς δεν θεωρεί καθόλου φυσιολογική αυτή την εξέλιξη και με δηλώσεις που παραχώρησε στο σάιτ της Λίβερπουλ έκανε γνωστή την αντίθεσή του.

«Είναι

απαράδεκτο να πρέπει να παίξουμε μέσα σε 48 ώρες ένα ματς στο Ανφιλντ και ένα δεύτερο στο Λονδίνο. Είναι λογικό κάποιες φορές, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση του αγώνα με την Τότεναμ που αντιμετώπιζε και τον ΠΑΟΚ, η Αστυνομία να ζητήσει αλλαγή ημέρας. Θα πρέπει όμως οι ποδοσφαιρικές αρχές να βρίσκουν άλλες λύσεις με τις οποίες να δείχνουν ότι σέβονται και τους ποδοσφαιριστές. Οπως και εμείς, έτσι και η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα. Δεν είναι δουλειά μου να την υπερασπίζομαι, αλλά σε ό,τι έχει να κάνει με τη Λίβερπουλ, νιώθω ότι οφείλω να αντιδράσω. Ειλικρινά αναρωτιέμαι τι άποψη έχουν οι σπόνσορες της διοργάνωσης για όλα αυτά».

Keywords
Τυχαία Θέματα