Ξυπνάει η Χιχόν

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Σπόρτινγκ Χιχόν, η οποία επικράτησε 2-0 της Γρανάδα. Νίκη και για την Εσπανιόλ απέναντι στην Σανταντέρ.

Χωρίς νίκη ήταν μέχρι στιγμής στις πρώτες επτά αγωνιστικές η Σπόρτινγκ Χιχόν η οποία είχε πάρει μόλις έναν βαθμό. Σε ένα από τα οριακά της παιχνίδια για φέτος φιλοξενούσε την Γρανάδα.

Εκεί εμφανίστηκε αντάξια των περιστάσεων και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 και να μειώσει από τις θέσεις της παραμονής. Ο Μπαράλ στο 6’ άνοιξε το σκορ για τους «ερυθρόλευκους» με τον Κάστρο στο 42’ να διαμορφώνει το

τελικό αποτέλεσμα.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ: Χουάν Πάμπλο, Λόρα, Μποτιά (48’ Γκρεγκορί), Ερνάντεζ. Κανέγια, Ριβέρα, Κασές, Τρέχο (82’ Εγουρέν), Κάστρο, Ντε λας Κουέβας (73’ Μοράν), Μπαράλ
ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρομπέρτο, Νιόμ, Λόπεζ, Μάινζ, Σικέιρα, Ρίκο, Γιεμπντά (14’ Ρίκο), Γκόμεζ (67’ Γιάρα), Ούτσε, Μπενίτεζ, Γκεΐχο

Μετά από επτά χρόνια η Εσπανιόλ κατάφερε να πάρει τη νίκη στο «Σαρδινέρο» απέναντι στην Σανταντέρ. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού από τον Γκαρσία.

Έτσι βρέθηκε έναν μόλις βαθμό μακριά από τις θέσεις της Ευρώπης και δείχνει ότι φέτος δύσκολα θα μπλεχτεί σε περιπέτειες.

ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ: Τόνιο, Φρανσίς, Γκονζάλεζ, Τορεχόν, Σίσμα, Ντιόπ, Γκονζάλεζ, Αράνα (79’ Χάιρο), Μουνίτις, Σεράνο (62’ Κονέ), Στουάνι (68’ Ναουελπάν)
ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Άλβαρεζ, Λόπεζ, Μορένο, Ροντρίγκεζ, Ντιντάκ, Φορλίν, Μάρκεζ (85’ Μπαένα), Γκαρσία, Βερντού, Ρομαρίκ (56’ Ντάτολο), Άλβαρο (75’ Παντιάνι)

Keywords
Τυχαία Θέματα