Ζαλμάς: «Πανηγυρίζω και... κλαίω»

Η απώλεια του 4ου σετ στοίχισε στον προπονητή του Παμβοχαϊκού, παρά τη νίκη επί της Κηφισιάς.

Χαρούμενος για το τελικό αποτέλεσμα, τη νίκη επί της Κηφισιάς, αλλά με το παράπονο της απώλειας του 4ου σετ, εμφανίστηκε ο προπονητής του Παμβοχαϊκού, Νίκος Ζαλμάς:

«Πανηγυρίζω για τη νίκη στο 5ο σετ και... κλαίω για την απώλεια του τέταρτου, αλλά είμαι προετοιμασμένος για όλα», είπε με χαμόγελο ο Νίκος Ζαλμάς χαρακτηρίζοντας

το συγκεκριμένο παιχνίδι: «αγώνα κλειδί, αφού έπρεπε να διαχειριστούμε ένα κομβικό ματς, στο οποίο έπρεπε να κερδίσουμε ενώ προερχόμασταν από τρεις νίκες. Με ικανοποιεί η αντίδραση μας μετά την απώλεια του δ' σετ αν και δείξαμε ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας».

Ο λίμπερο δε συνηθίζει να παίρνει τη δόξα, ωστόσο στο παιχνίδι του Παμβοχαϊκού με την Κηφισιά, πολυτιμότερος παίκτης αναδείχθηκε ο Χρήστος Δημητρακόπουλος. Πέρα από τα πολύ καλά ποσοστά στην υποδοχή, ο παίκτης των νεοφώτιστων είχε καθοριστική συνεισφορά στη νίκη με τις άμυνες που έβγαλε στον αγώνα.

«Είναι μια αδικημένη θέση αυτή που αγωνίζομαι, αν και έχει μεγάλη συνεισφορά. Αυτό που μετράει είναι η νίκη, αν και ξεκινήσαμε άσχημα και είχαμε ένα νεκρό σημείο όπου έπρεπε να τελειώσουμε το ματς και δεν το κάναμε. Είναι εξίσου σημαντικό όμως ότι επιστρέψαμε και καταφέραμε να κερδίσουμε. Έχουμε τέσσερις νίκες κι η συγκομιδή μας είναι αν μη τι άλλο πετυχημένη... Αρκεί να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο αρχής γενομένης από την εβδομάδα που έχουμε μπροστά μας ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό», δήλωσε ο Δημητρακόπουλος.

Από την πλευρά του ο Κώστας Αρσενιάδης τόνισε: «Όταν χάνεις δεν είσαι ικανοποιημένος, αλλά ο βαθμός είναι σημαντικός. Αν δεν κάναμε κάποια χοντρά λάθη θα μπορούσαμε και το τάι μπρέικ. Με καλή εμφάνιση σε ενάμισι πήραμε βαθμό, αν και θα μπορούσαμε κάτι καλύτερο».


Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.


Keywords
Τυχαία Θέματα