Ζευγώλης: «Χρειάζεται παραπάνω σοβαρότητα»

21:46 2/3/2012 - Πηγή: OnSports

Στο κλειστό του Στρέφη, κόντρα στο νεοφώτιστο αλλά και φιλόδοξο Αστέρα Εξαρχείων, δοκιμάζεται αύριο (03/03) ο Αθηναϊκός.

Το συγκρότημα του Βύρωνα είχε μετατρέψει σε... περίπατο την αναμέτρηση του πρώτου γύρου, επικρατώντας με 84-61. Παίζοντας με σοβαρότητα θέλει να επαναλάβει την επιτυχία του και εκτός έδρας, φθάνοντας στη 19η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα και 93η διαδοχική στις εγχώριες διοργανώσεις που παίρνει μέρος.

«Δίνουμε ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που ανήκει σε αυτές που έχουν διακριθεί στο φετινό πρωτάθλημα. Πρέπει να δείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα,

όπως δείχνουμε σε κάθε ματς. Μάλιστα, τώρα χρειάζεται παραπάνω σοβαρότητα, καθώς είναι μακριά από την έδρα μας. Στόχος μας, όπως πάντα, είναι η νίκη», δήλωσε ο Γιώργος Ζευγώλης.

Ο προπονητής του Αθηναϊκού είναι η πρώτη φορά από την αρχή της σεζόν που θα έχει όλες τις παίκτριές του στη διάθεσή του, καθώς στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και η αρχηγός του Αθηναϊκού: «Είναι πολύ σημαντικό πως σε αυτή την αναμέτρηση επιστρέφει και η Τούλα (σ.σ. Καλέντζου) ύστερα από αρκετό καιρό και θα είναι ξανά στη 12άδα και θα προσφέρει, αν κι εφόσον χρειαστεί. Μπαίνουμε σε μια διαφορετική φάση πλέον μετά και τη δική της επιστροφή, γιατί έπειτα από πολύ καιρό θα είμαστε πάλι όλοι μαζί. Αυτό που χρειάζεται είναι να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι κι αν αυτό συμβεί θα είναι καθαρά θέμα του πώς θα αντιμετωπίσει ο Αθηναϊκός το παιχνίδι».

Αναφορικά με τον Αστέρα Εξαρχείων, δεν είχε πολλά να συμπληρώσει: «Ο Αστέρας έχει καλό ρόστερ, αλλά εμείς θα είμαστε έτοιμοι για ένα καλό παιχνίδι από την αρχή έως το τέλος του».

Keywords
Τυχαία Θέματα