«Ζημιά» στην Μινεάπολις για τους Κινγκς

07:02 1/4/2012 - Πηγή: OnSports

Ηττήθηκαν στα πέναλτι οι Λος Άντζελες Κινγκς από τους Μινεσότα Ουάιλντ και απώλεσαν την ευκαιρία απόσπασης στην τρίτη θέση της Δύσης.

Οι Erik Christiensen και Mikko Koivu είχαν πετυχημένες εκτελέσεις στα πέναλτι, ενώ ο Niklas Backstrom σταμάτησε τους Justin Williams και Mike Richards. Έτσι οι «τρελοί» πήραν τον επιπλέον βαθμό και τη δεύτερη διαδοχική τους νίκη, αλλά οι εκπρόσωποι της Μινεάπολις έχουν ήδη αποκλειστεί από τα play

off.

Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει για τους Κινγκς που συμπλήρωσαν 91 βαθμούς και παραμένουν στο ρετιρέ της Pacific. O Brad Richardson ισοφάρισε σε 1-1 και διαμόρφωσε το 3-2 υπέρ των «βασιλιάδων», αλλά δεν ήταν αρκετός για παραπάνω από έναν βαθμό. Επίσης, ο Dustin Brown πέτυχε το άλλο γκολ των φιλοξενούμενων και ο Anze Kopitar μοίρασε τρεις ασίστ, ενώ οι Darroll Powe, Nick Johnson και Erik Christensen σημείωσαν τα τέρματα των Ουάιλντ.

Πλέον, οι εκπρόσωποι της «πόλης των αγγέλων» έχουν 91 βαθμούς και θα κρατήσουν την πρώτη θέση της Pacific απόψε (ξημερώματα 01/04), αλλά υπάρχουν αρκετές ομάδες που μπορούν να την «αρπάξουν» την τελευταία εβδομάδα της regular season. Από την άλλη, οι Ουάιλντ άθροισαν 76 βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα