Ζήτησε αναβολή η Arboris

Με αίτημά της η Arboris ζήτησε από το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναβολήλίγων ημερών για να καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση.

Μετά το τέλος του ΔΣ, ο Δημήτρης Γόντικας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Για το θέμα της Arboris αποφασίστηκε μετά από δικό της αίτημα να δοθεί αναβολή λίγων ημερών, για να τρέξουν κάποιες διαδικασίες. Για την Green Team συμφωνήθηκε

το θέμα. Εγινε ενημέρωση για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που έγινε το πρωί. Θα οριστεί νέα Γενική συνέλευση μόλις οριστικοποιηθούν κάποια πράγματα. Η κίνηση στα εισιτήρια είναι πολύ καλή, ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε εμείς στο αγωνιστικό επίπεδο που δείχνουμε στα τελευταία παιχνίδια».

Στο ΔΣ δεν προσήλθε ούτε ο Παύλος ούτε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ενώ το συμβούλιο διήρκησε πάνω από μία ώρα. Η Arboris ζήτησε προθεσμία λίγων ημερών, προκειμένου να καταθέσει μια πιο ολοκληρωμένη πρόταση για το ενδεχόμενο επενδυτών για την ΠΑΕ. Δεν αποκλείεται εάν στο μεταξύ έχει ολοκληρωθεί το deal με τον πρίγκιπα, να μην κατατεθεί ποτέ η πρόταση, καθώς κάτι τέτοιο άφησε να εννοηθεί και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, στη δήλωσή του εξερχόμενος από το ΔΣ.

{coveritlive}5211d1d9ba{/coveritlive}

Keywords
Τυχαία Θέματα