«Ζωντανοί» με... επτά γκολ οι Σέιμπερς

Εύκολο βράδυ είχαν οι Μπάφαλο Σέιμπερς, αφού συνέτριψαν με 7-3 τους Τάμπα Μπέι Λάιτνινγκ και βρέθηκαν δύο βαθμούς μακριά από την προνομιούχα οκτάδα της ανατολικής περιφέρειας του NHL.

Ρεκόρ 4-1-2 έχουν σημειώσει οι Σέιμπερς στα επτά τελευταία τους παιχνίδια και με αυτό παραμένουν σε... τροχιά play off. Κόντρα στους «μπολτς, οι Marcus Foligno και Jason Pominville πέτυχαν γκολ

από δύο φορές, ενώ οι Drew Stafford, Corey Tropp και Brad Boyes τους συνόδεψαν στον πίνακα των σκόρερ.

Ύστερα από το 4-1 στο δεύτερο 20λεπτο, ο Dwyane Roloson πήρε την θέση του Dustin Tokarski, ο οποίος είχε καταγράψει μόλις 11 αποκρούσεις. Ωστόσο, οι «κεραυνοί» δεν επανήλθαν στον αγώνα, αν και οι Bruno Gervais, Trevor Smith και Ryan Malone ξεπέρασαν τον Ryan Miller, έτερο τερματοφύλακα της αναμέτρησης.

Έτσι οι Λάιτνινγκ συμπλήρωσαν έξι ήττες σε επτά αγώνες. Άλλωστε παρατάχθηκαν χωρίς οκτώ βασικούς που είναι τραυματισμένοι, ανάμεσα στους οποίους είναι ο βασικός τερματοφύλακας, Mathieu Garon, και ο αρχηγός, Vincent Lecavalier.

Μοιραία η ομάδα της Τάμπα έμεινε στους 72 βαθμούς, οκτώ μακριά από την προνομιούχα οκτάδα της Ανατολής. Στους 78 ανήλθε η αντίστοιχη του Μπάφαλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα