Η γιορτή των Πρωταθλητών!

03:52 30/3/2012 - Πηγή: AEK365

Μια άκρως Ενωσίτικη βραδιά έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης. Οι Πρωταθλήτριες ομάδες της ΑΕΚ συναντήθηκαν στο Μενίδι και γιόρτασαν με την ψυχή τους τις επιτυχίες τους. Ο λόγος φυσικά για τα κορίτσια και την ομάδα χάντμπολ, οι οποίες μετά από πρωτοβουλία των Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της Ένωσης ξέφυγαν για λίγο από τις έννοιες και τη δουλειά και απόλαυσαν χαλαρές στιγμές. Πιο συγκεκριμένα στην ιδέα του Χρήστου Αντωνόπουλου συνεισέφεραν αρκετοί ακόμα παλαίμαχοι με μπροστάρη την μεγάλη δόξα της ομάδας, Μίμη Παπαϊωάννου, τον Ντάνιελ Μπατίστα,

αλλά και τους Παρίσση, Βουδούρη, Πετράκη, Κοντό, όπως και τον πρόεδρο των φίλων ΑΕΚ Ηρακλείου, Δημήτρη Χατζάκη. Ενώ ακόμα και αυτοί που δεν κατάφεραν να δώσουν το «παρών», όπως οι Σεραφείνος, Πεσιρίδης, Μαυροφιλόπουλος βοήθησαν σημαντικά στο να πραγματοποιηθεί αυτή η βραδιά. Επίσης πέρα από τεχνικά τιμ και παίκτες εκεί βρέθηκαν ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Κώστας Παπαδημητρίου, ο έφορος του χάντμπολ, Νίκος Πλούμπης, Βασίλης Τόγελος

Η γιορτή διήρκησε αρκετές ώρες με τα κορίτσια και τους μάγκες να το ευχαριστιούνται και να επιδίδονται ακόμα και σε χορευτικές φιγούρες με... αρχηγούς τους προπονητές τους Γιάννη Αρβανίτη και Απόστολου Οικονόμου, αλλά και τον βοηθό του κ. Αρβανίτη, Στέλιο Αλεπουδέα, ενώ πίσω δεν πήγαν και οι «κιτρινόμαυροι» παίκτες που έδειξαν πως έχουν ταλέντο και σε όλους τους τομείς.

Στα συγκινητικά της βραδιάς ήταν το γεγονός πως ο Μίμης Παπαϊωάννου με μεγάλο πάθος και ενθουσιασμό τραγούδησε ζωντανά τον ύμνο της ΑΕΚ με όλα τα τραπέζια να τον καταχειροκροτούν και να τραγουδούν μαζί του. Ενώ στο τέλος ευχήθηκε όλα να κυλήσουν ομαλά για την ποδοσφαιρική ομάδα και να βρει τον δρόμο επιστρέφοντας στις επιτυχίες και τους τίτλους.

Το κλίμα σε όλη τη διάρκεια της γιορτής ήταν εξαιρετικό με τα πειράγματα και τα αστεία να διαδέχονται το ένα το άλλο και όλους τους ιθύνοντες να εύχονται οι επιτυχίες να συνεχιστούν και τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ενώ ευχή όλων ήταν να γιορτάσουν και νέους τίτλους όσο το δυνατόν γρηγορότερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα