Μπάσκετ: Το κύπελλο «έδειξε» μεγάλους τελικούς στο …πρωτάθλημα

Στο τρίτο συνεχόμενο τελικό κυπέλλου μπάσκετ με αντιπάλους τους δύο αιώνιους ο Παναθηναϊκός βγήκε νικητής σε ένα δραματικό παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό να αστοχεί στην τελευταία επίθεση με τη λήξη του αγώνα και πρωταγωνιστή τον Παπανικολάου. Η απειρία των ερυθρολεύκων φάνηκε στο τέλος αφού έχαναν ένα πόντο και είχαν δική τους επίθεση. Όμως ο Σπανούλης δεν πήρε το παιχνίδι πάνω του για να διεκδικήσει έστω
το φάουλ που θα του έδινε το δικαίωμα δύο βολών και πάσαρε στον «Παπ» ο οποίος εγκλωβίστηκε στην πράσινη άμυνα, έκανε κακό σουτ, η μπάλα αναπήδησε …σαδιστικά στη στεφάνη και βγήκε έξω.

Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι που προσέφερε συγκινήσεις με τις συνεχείς εναλλαγές στο σκορ και τις μεγάλες ανατροπές όταν οι διαφορές άνοιγαν. Τα τρελά πανηγύρια των πράσινων κατέδειξαν τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα που μας έδωσε μία πρόγευση για τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο ημίχρονο τουλάχιστον στα πρώτα λεπτά υπήρχε έντονος εκνευρισμός και από τις δύο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός με επιθετική…άμυνα κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τη διαφορά να κυμανθεί π\άνω από τους 10 πόντους.
Keywords
Τυχαία Θέματα