« Να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο το καλοκαίρι»

16:28 17/3/2013 - Πηγή: AEK365

Για τον αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας των Γυναικών από την τελική φάση του Γουόρλντ Λιγκ, μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας η Κατερίνα Ζάντου. Η 18χρονη περιφερειακός αναφέρθηκε στη χθεσινή ήττα (11-7) από την Ισπανία, αλλά στην επόμενη μέρα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και την προετοιμασία ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στη Βαρκελώνη:

«Σίγουρα υπάρχει πικρία στην ομάδα για τη χθεσινή ήττα. Θέλαμε πολύ να νικήσουμε και να προκριθούμε στο Πεκίνο, και περισσότερο είμαστε απογοητευμένες για το γεγονός ότι αρχίσαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια...

«χάσαμε τη μπάλα» και μαζί τη νίκη.

Πρέπει να αφήσουμε όμως πίσω αυτή την ήττα και να κοιτάξουμε τη συνέχεια. Έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας για να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαρκελώνης τον Ιούλιο. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να αποκτήσουμε ομοιογένεια και παρουσιάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερο πρόσωπο το καλοκαίρι.

Αυτό που λείπει από εμάς, τα νέα κορίτσια στην ομάδα, είναι η εμπειρία και οι παραστάσεις, αλλά με τον καιρό θα έρθουν κι αυτά. Μέσα από τις επιτυχίες μας μέχρι στιγμής έχουμε δείξει πως έχουμε τις δυνατότητες να φτάσουμε ψηλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα