«10 εκατ. ευρώ έτοιμα για το γήπεδο της ΑΕΚ»

23:29 27/4/2012 - Πηγή: AEK365

Εκδήλωση με αποκλειστικό θέμα το γηπεδικό είχαν αργά χθες βράδυ οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ, εκεί όπου το «παρών» έδωσε και ο Γιάννης Βούρος. Ο άνθρωπος που από την πρώτη μέρα... τρέχει το συγκεκριμένο θέμα, αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που έχουν δείξει επενδυτές για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και επιβεβαίωσε τα όσα είχαμε αναφέρει από τις 19 Απριλίου,

για δύο fund, ένα κινεζικό και ένα αμερικανικό, τα οποία περιμένουν στη... γωνία. Όπως τόνισε στην ομιλία του, βασική προϋπόθεση για να προχωρήσουν οι συγκεκριμένες εταιρίες στην κατάθεση επίσημης πρότασης, είναι αρχικώς να ξεκαθαρίσει το τοπίο στα διοικητικά της ομάδας, ενώ παράλληλα η Ερασιτεχνική να προκηρύξει εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Ωστόσο, δεν έμεινε μόνο εκεί, αλλά αποκάλυψε ότι έχει συγκεντρωθεί ένα ποσό πάνω από 10 εκατ. ευρώ, ώστε να ξεκινήσει η ανέγερσή του. Όπως τόνισε, η Περιφέρεια Αττικής έχει εγκρίνει κονδύλι που φτάνει τα 8,6 εκατ. ευρώ, χρήματα που βρίσκονται ήδη σε ειδικό λογαριασμό (όπως τόνισε και σήμερα ο Βασίλης Κικίλιας, που έκανε λόγο για ύπαρξη κωδικού), ενώ έχουν εξασφαλιστεί άλλα 2 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ, που θα πάνε στο παρκινγκ του γηπέδου. Από την πλευρά του ο Βασίλης Καπετανόπουλος, όταν πήρε τον λόγο, τόνισε πως η ΑΕΚ θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την οικοδομική άδεια που είχε πάρει το 2003, η οποία έχει 10ετή ισχύ και λήγει στις 31 Δεκεμβρίου του 2013.

Keywords
Τυχαία Θέματα