«100 εκ. ευρώ στοιχίζει ο Καβάνι»

13:26 3/3/2012 - Πηγή: AEK365

Καθημερινά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν ευρωπαϊκούς συλλόγους να ενδιαφέρονται για τα μεγάλα αστέρια της Νάπολι, τον Καβάνι, τον Λαβέτσι και τον Χάμσικ με τον πρόεδρο της ομάδας ωστόσο, τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να "κόβει τα φτερά" των υποψηφίων με την κοστολόγηση που έκανε και σύμφωνα με την οποία συνολικά οι τρεις παίκτες κοστίζουν κοντά στα 200 εκ. ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, για τον Χάμσικ ο Ντε Λαουρέντις δήλωσε: "Πήρα τον Χάμσικ όταν ακόμα ήταν παιδάκι. Τώρα ωρίμασε και έγινε σοβαρό άτομο. Δεν θα τον πουλούσα για 50 εκ. ευρώ".
Σε ερώτηση αν για 50 εκ. ευρώ

πουλούσε τον Λαβέτσι, ο Ντε Λαουρέντις ήταν ξεκάθαρος: "Με αυτά τα χρήματα δεν φεύγει, σε καμία περίπτωση. Αυτός είναι η ψυχή της ομάδας".

Όσο για τον Έντισον Καβάνι, ο πρόεδρος της Νάπολι δήλωσε: "Θα έλεγα ότι 70 εκ. ευρώ δεν αρκούν. Ίσως με 100 να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε συζητήσεις. Γενικά πάντως ουδείς τους έχει ζητήσει. Ακούω πάρα πολλές ειδήσεις, αλλά τίποτα το χειροπιαστό. Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει κάποιος που να ενδιαφέρεται πραγματικά για τους τρεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα