Μαντσίνι: Ελπίζω ο Μάριο να μπει στο σωστό δρόμο

12:57 3/3/2012 - Πηγή: AEK365

Για το πρόσφατο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ιταλίας με τις Η.Π.Α., ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Τσέζαρε Πραντέλι με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να συμφωνεί και να ευελπιστεί πως αυτό θα γίνει η αφορμή για να μπει, όπως είπε, ο διεθνής επιθετικός στο σωστό δρόμο.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε: "Νομίζω ότι σωστά έπραξε ο Πραντέλι. Ξέρουμε ότι ο Μάριο είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά θα πρέπει να βελτιώσει την συμπεριφορά του. Αυτό είναι πολύ σημαντικό όσον αφορά στην εθνική ομάδα. Όταν πηγαίνεις

σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση και έχεις μόνο τρία ή πέντε παιχνίδια να παίξεις, πρέπει να έχεις και καλή συμπεριφορά. Νομίζω πως κάθε χρόνιά γίνεται και καλύτερος, αλλά με τον Μάριο τα πάντα μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο ελπίζω πως μετά την μη κλήση του στην εθνική θα μπει στο σωστό δρόμο. Πρέπει να καταλάβει πως όταν παίζεις, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι, στους συμπαίκτες σου και όχι σε άλλα πράγματα. Πρέπει να το βελτιώσει αυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα