15χρονη βιντεοσκοπούσε ξυλοδαρμό ανηλίκου (VIDEO)

11:01 19/1/2012 - Πηγή: AEK365

Σοκ προκαλεί βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και εμφανίζει έξι αγόρια να κλωτσούν, να τραβάνε από τα μαλλιά και να βρίζουν ένα παιδί από την Ασία. Το πιο σοκαριστικό είναι πως την σκηνή βιντεοσκοπούσε 15χρονη η οποία στην συνέχεια "ανέβασε" το βίντεο στο Youtube.

Όλα συνέβησαν σε σοκάκι του Σικάγο με την 15χρονη να έχει ακόμα έναν ρόλο στην υπόθεση πέρα από το να βιντεοσκοπεί τα... κατορθώματα των φίλων της. Ήταν το "δόλωμα" προκειμένου

το παιδί από την Ασία να βρεθεί στο ερημικό σημείο που τον περίμεναν τα έξι αγόρια για να τον δείρουν. Μάλιστα όχι μόνο τον ξυλοκόπησαν αλλά του έκλεψαν 180 ευρώ και τα αθλητικά παπούτσια που φορούσε με συνέπεια το άτυχο παιδί να περπατά ξυπόλητο στους χιονισμένους δρόμους ζητώντας βοήθεια. Ωστόσο η ενέργεια της 15χρονης να "ανεβάσει" το βίντεο στο youtube αποτέλεσε τεράστια βοήθεια για την Αστυνομία καθώς αμέσως εντοπίστηκαν οι δράστες. Οι έξι από τους επτά διώκονται ως ανήλικοι, ενώ ο 17χρονος Ρέιμοντ Παλομίνο διώκεται ως ενήλικος για κλοπή και για βιαιοπραγία. Ο 17χρονος παραδόθηκε στην αστυνομία από τον ίδιο τον πατέρα του. Οι υπόλοιποι, τρεις 16χρονοι, τρεις 15χρονοι και το κορίτσι που βιντεοσκόπησε την επίθεση έχουν ήδη μεταφερθεί σε σωφρονιστικό ίδρυμα ανηλίκων.

Keywords
Τυχαία Θέματα