«Τα πουτ...κια μας από το Μπερναμπέου»

10:41 19/1/2012 - Πηγή: AEK365

Αήττητη στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" παρέμεινε η Μπαρτσελόνα μετά και το χθεσινό 2-1 στο πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας με τις εφημερίδες της Καταλονίας να... ξεσαλώνουν στα πρωτοσέλιδα τους. Η "Sport" είχε τον πιο... πικάντικο τίτλο καθώς κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο που έγραφε "Los putos amos del Bernabeu" που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει "Τα πουτ...κια μας από το Μπερναμπέου".

Σε πιο ήπιους τόνους κινείται η "El Mundo Deportivo" η οποία δίνει έμφαση και στο σκληρό παιχνίδι των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης. Η εφημερίδα κυκλοφορεί με τίτλο "Ήρωες και κακοποιοί" και από κάτω αναφέρει: "Η Μπαρτσελόνα κέρδισε το ποδόσφαιρο παρά την βία και είναι με το ένα πόδι στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Ο Πέπε ήταν δημόσιος κίνδυνος". Η "La Vanguardia" τέλος κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο "Μάθημα στο Μπερναμπέου".

Σε ακριβώς αντίθετο κλίμα κινούνται οι δυο εφημερίδες της Μαδρίτης με την "Marca" να κυκλοφορεί με τίτλο "Η ατέλειωτη ιστορία" και να αναφέρει: "Ο Μουρίνιο εξακολουθεί να μην μπορεί να νικήσει και τα επιχειρήματα κατά της Μπαρτσελόνα τελειώνουν. Ο Ίκερ και ο Ρονάλντο την έσωσαν από νέο ναυάγιο". Επιπλέον η εφημερίδα χαρακτηρίζει στο πρωτοσέλιδο της "απαράδεκτο" τον Πέπε για το αντιαθλητικό χτύπημα στον Μέσι.

Τέλος η εφημερίδα "AS" ασκεί στο πρωτοσέλιδο της κριτική στον Ζοσέ Μουρίνιο για τον τρόπο που παρέταξε την Ρεάλ Μαδρίτης και κυκλοφορεί με τίτλο στο πρωτοσέλιδο "Η Μουρινιάδα συνεχίζεται..." γράφοντας στην συνέχεια "Ο Άλτιντοπ, ο Καρβάλιο και ο αχυρώνας".

Keywords
Τυχαία Θέματα