Του δίνει πριμ αλλά τον απολύει και πολύ πιο εύκολα

10:53 27/3/2013 - Πηγή: AEK365


Χθες έγινε γνωστό πως υπήρξε αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο του Γιώργου Δώνη με τον ΠΑΟΚ και σήμερα δημοσίευμα της εφημερίδας METROSPORT αποκαλύπτει το πριμ που θα δώσει ο Ιβάν Σαββίδης στον Έλληνα τεχνικό σε περίπτωση που επιτευχθούν οι δυο βασικοί στόχοι, κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και έξοδος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Σύμφωνα με την αναπροσαρμογή

του συμβολαίου, ο Δώνης θα εισπράξει το ποσό των 300.000 ευρώ αν ο ΠΑΟΚ πετύχει και τους δυο στόχους. Παράλληλα αν ο Δώνης απολυθεί, τότε ο Σαββίδης θα του δώσει το 30% του συνολικού συμβολαίου του ως αποζημίωση και όχι το σύνολο, περίπου 400.000 ευρώ, όπως ίσχυε πριν την αναπροσαρμογή αν απολυόταν μετά τον Φεβρουάριο του 2013..
Με την κίνηση του αυτή ο Σαββίδης θέλησε να δώσει ένα έξτρα κίνητρο στον Δώνη καθώς είναι γνωστό πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να συνδυάσει την πρώτη του σεζόν στην προεδρία της ομάδας με μια μεγάλη επιτυχία. Παράλληλα όμως κάνει πολύ πιο εύκολη την απόλυση του Ελληνα τεχνικού που είχε συμβόλαιο μέχρι το 2014 και ήδη είχε αποκτήσει το δικαίωμα να αποζημιωθεί πλήρως αν απολυόταν οποιαδήποτε στιγμή από εδώ και πέρα και μέχρι το τέλος του 2014.

Keywords
Τυχαία Θέματα