AEΚ για πρόκριση!

00:18 10/11/2012 - Πηγή: AEK365

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, μετά τη διακοπή του Πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής επιστρέφει στις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις και είναι έτοιμη να μπει με φόρα για να συνεχίσει την καλή της πορεία. Συγκεκριμένα, η Ένωση θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Κορωπί για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, σε έναν αγώνα που είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 18:00 το απόγευμα. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για την αναμέτρηση και

είναι έτοιμοι να μην αφήσουν κανένα περιθώριο στον αντίπαλο, ώστε να πάρουν μια εύκολη νίκη και παράλληλα το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Γιάννης Αρβανίτης έχει ζητήσει από τους παίκτες του συγκέντρωση και σοβαρότητα, αφού ο αγώνας με το Κορωπί είναι σημαντικός, αλλά και εύκολος σε σχέση με τις δύσκολες αναμετρήσεις που βρίσκονται μπροστά τους για το Πρωτάθλημα. Ο Ενωσίτης τεχνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους «κιτρινόμαυρους» και βλέπει πως ακόμα και οι διεθνείς που έλειπαν αρκετές μέρες είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και έτοιμοι να προσφέρουν όπως πάντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα