Eίδε πολλά ο Λίνεν...

13:34 22/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ένα δίτερμα σε μορφή... χαλαρώματος διεξήχθη σήμερα στα Σπάτα, με τον Λίνεν να βγάζει πάντως χρήσιμα συμπεράσματα. Στις δύο ενδεκάδες βρέθηκαν παίκτες που δεν έπαιξαν είτε καθόλου, είτε λίγο στο ματς με τον Άρη, παίκτες που δεν έχουν πάρει ευκαιρίες φέτος, αλλά και ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων. Ο Λίνεν χώρισε τις δύο ομάδες με σκοπό να τις παρουσιάσει ισάξιες στο γήπεδο.
Από τη μία ομάδα ήταν οι: Αραμπατζής, Αγτζίδης (υπό δοκιμήν παίκτης που πήγε σήμερα στα Σπάτα και δεν ενθουσίασε, έπαιξε ως αριστερό μπακ), Αργυρίου, Αγκιρίμπα, Τσαμουρλίδης, Δημγκιόκας,

Κοτσαρίδης, Νικολιάς, Τσεβάς, Κατσικοκέρης, Τσίτας. Και από την άλλη οι: Μοσχονάς, Τσουκαλάς, Αρκούδας, Κουτρουμπής, Ντούμπερετ, Φέτσης, Κουρέλλας, Σταματής, Καραλής, Φουρτάδο, Παυλής.
Νικήτρια ήταν η δεύτερη ομάδα με 5-1. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Παυλής, Φουρτάδο (δύο), Kαραλής και Φέτση, ενώ το γκολ των ηττημένων πέτυχε ο Τσίτας (είχε ισοφαρίσει προσωρινά). Να σημειωθεί πάντως ότι το φιλικό δεν κράτησε συνολικά ούτε 45 λεπτά και γενικά αυτό που βγαίνει είναι πως δεν υπήρχε και μεγάλη ένταση...

Από τα Σπάτα απουσίαζαν, εκτός όσων έπαιξαν αρκετή ώρα στο ματς με τον Άρη και οι Γροντής, Παπαδημητρίου και Κωνσταντίνος Βλάχοι οι οποίοι από χθες και ως αύριο θα προπονούνται με την Εθνική Νέων στον Άγιο Κοσμά.

Keywords
Τυχαία Θέματα