H αδυναμία, η ψευτιά και η πίστη του Νοτιά

10:10 8/11/2011 - Πηγή: AEK365

GOAL

Στην αναζήτηση του Νίκου Νοτιά και της ημέρας που θα καταφέρει τελικά να έρθει στην Αθήνα προκειμένου να διεξαχθεί η Γ.Σ., είναι κάτι που τονίζει η εφημερίδα, χωρίς να μένει όμως εκεί. "Στην ΑΕΚ αναμένουν τον μεγαλομέτοχο για να δον τη λύση για την επόμενη μέρα", σημειώνει το Goal που συμπληρώνει: "Ο ίδιος εκτιμά πως μπορεί να

πετύχει επανένωση της ομάδας του 2004", με το ρεπορτάζ να γράφει: "Σε οριακό σημείο οδηγούνται οι εξελίξεις αναφορικά με την επόμενη μέρα στο ιδιοκτησιακό τοπίο της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ηδη από σήμερα η Ενωση βρίσκεται στην τελική ευθεία εν όψει της επαναληπτικής έκτακτης γενικής συνέλευσης, που είναι ορισμένη για την ερχόμενη Τρίτη (15/11). Ωστόσο, είναι γεγονός πως όσοι βρίσκονται κοντά στις εξελίξεις οδηγούνται στην εκτίμηση πως είναι εξαιρετικά απίθανο να βρεθεί λύση σε αυτό το διάστημα. Αναδεικνύουν μάλιστα ως πιθανότερη ημερομηνία μετάθεσης της γενικής συνέλευσης την 29η Νοεμβρίου, όταν και ελπίζουν πως θα υπάρχουν νέα δεδομένα.

Αυτό το διάστημα φαίνεται πως όλοι ψάχνουν τον Νοτιά. Κυρίως επειδή με τη δεδομένη πρόθεση να μην εγκαταλείψει το «καράβι» -με το οποίο δεσμεύεται ακόμα και με την υπόθεση του προπονητικού κέντρου- είναι ο ρυθμιστής των εξελίξεων. Οσοι αναζητούν λύση ψάχνουν επαφή με τον Νεοϋορκέζο επιχειρηματία για να κουβεντιάσουν τα σενάρια της επόμενης μέρας. Να διερευνήσουν τις προθέσεις του, κατά πόσον και υπό ποιες προϋποθέσεις μπορεί να συμμετέχει στη χρηματοδότηση της εταιρείας.

Ο Νοτιάς δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του προς κανέναν. Φαίνεται πάντως πως ποντάρει αρκετά στην προοπτική της επανένωσης της ομάδας (ή μερους αυτής) του 2004. Αποσκοπώντας στη χρηματική ενίσχυση κάποιων εξ αυτών και αποβλέποντας κυρίως προς την πλευρά του Νικολαΐδη. Είναι φανερό πως εκεί εκτιμά πως μπορεί να προκύψει λύση. Αρκεί βέβαια να υπάρχει και πραγματική πρόθεση του Νικολαΐδη για επιστροφή -που διαψεύδεται από το περιβάλλον του- με κάποιον συμπαίκτη για την ΑΕΚ.

Την ίδια στιγμή φούντωσαν εκ νέου τα σενάρια για είσοδο Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία που θα εμφανιστεί στη ΓΣ και θα βάλει 10 εκατ. ευρώ! Πληροφορίες που διαψεύστηκαν κατηγορηματικά από την ΠΑΕ, αλλά αυτό και μόνο ήταν αρκετό για να τις κάνει να έχουν... βάση". Επιπλέον για τα αγωνιστικά η εφημερίδα γράφει ότι η ΑΕΚ "ταλαιπωρείται από τις καλοκαιρινές αμαρτίες", για να εξηγήσει: "Ο προγραμματισμός που δεν... υπήρξε στο ξεκίνημα της χρονιά αναγκάζει την Ένωση να ψάξει ξανά για στόχους. Ο Αδαμίδης δέσμευσε την ΠΑΕ με την πολιτική του και ο Χιμένεθ με την αδυναμία του να βελτιώσει την ομάδα. Ο Κωστένογλου τώρα δυσκολεύεται να βρει γιατρειά στα προβλήματα".

SPORTDAY

Η απόφαση του Νίκου Κωστένογλου να μη μιλήσει στους παίκτες του για το ματς με τον Παναθηναϊκό, όντας εκνευρισμός τονίζεται από την εφημερίδα η οποία σημειώνει: "Το δρόμο της... σιωπής επέλεξε ο Νίκος Κωστένογλου μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό. Χθες δεν μίλησε καθόλου στους παίκτες του, από τους οποίους είχε πολλά παράπονα, αλλά ανέβασε ρυθμούς στ

Keywords
Τυχαία Θέματα