H ώρα του προπονητή και οι κοριτσάρες!

09:13 8/10/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Πιο δυνατό "χτύπημα" τον θρίαμβο της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού και την κατάκτηση του Σούπερ Καπ γυναικών, έχει η εφημερίδα, από το θέμα του προπονητή στην ποδοσφαιρική ΑΕΚ. "Αυτή είναι ΑΕΚΑΡΑ!", γράφει για τη νίκη των κοριτσιών το Goal.
Στο ποδόσφαιρο τονίζεται ότι σήμερα απαντά ο Κονσεϊσάο: "Με τα πολλά, έπειτα από παλινωδίες

και διαδικασίες που εξέθεσαν τον σύλλογο, στην Ενωση εκτιμούν πως ως το απόγευμα θα έχουν τη δυνατότητα να έχουν στα χέρια τους όλες τις απαντήσεις από τους εκλεκτούς και στη συνέχεια θα λάβουν την τελική απόφασή τους.

Με μεγάλο στόχο αύριο ο νέος προπονητής να βρίσκεται στην Αθήνα για τις τελικές επαφές και την Τετάρτη να κάνει την πρώτη προπόνηση της νέας του ομάδας. Πρώτη επιλογή των «κιτρινόμαυρων» παραμένει ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Παρά την ανεπιθύμητη για τη διαδικασία διαρροή των διαπραγματεύσεων -δεδομένου πως ο Πορτογάλος δεσμεύεται από το συμβόλαιο και αυτό θα μπορούσε να φέρει κυρώσεις για την ΑΕΚ από ερασιτεχνικούς χειρισμούς- η υπόθεση δεν χάλασε".


SPORTDAY


"Κούκλες", γράφει η εφημερίδα για τα κορίτσια της ΑΕΚ και τη νίκη τους επί του Ολυμπιακού. Στο θέμα προπονητή η SD τονίζει: "Σήμερα ο Σέρζιο Κονσεϊσάο αναμένεται να γνωστοποιήσει την απόφασή του στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, η οποία επικοινώνησε με τον εκπρόσωπό του και τους μετέφερε την πληροφορία ότι ο Πορτογάλος θα αποφασίσει τη Δευτέρα.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ θέλει να μιλήσει με τον πρόεδρο της Ολιανένσε, αν και όσο περνούν οι μέρες μειώνονται οι πιθανότητες να απαντήσει θετικά στην πρόταση που έχει δεχθεί από τον «Δικέφαλο».

Εκτός από τον Κονσεϊσάο, ούτε ο Μίλινκο Πάντιτς δεν επικοινώνησε με την ΑΕΚ, αν και μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα είχε γίνει γνωστό ότι θα απαντούσε την Κυριακή. Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Δημητρέλος περιμένει ότι εντός της ημέρας θα υπάρξει οριστική εξέλιξη και στις δύο περιπτώσεις, αφού η συγκεκριμένη ιστορία έχει τραβήξει περισσότερο από το αναμενόμενο.

Πάντως, στην ΑΕΚ φέρονται, αν δεν προχωρήσουν σε «γάμο» με τον Κονσεϊσάο ή τον Πάντιτς, να ετοιμάζουν την περίπτωση του Έβαλντ Λίνεν.

Με τον Γερμανό υπήρξε επαφή τις προηγούμενες ημέρες και στην «Ενωση» θεωρούν ότι υπάρχει σημείο επαφής. Πάντως, παρά τα μηνύματα που βγαίνουν από τα Σπάτα, δεν θα πρέπει να διαγραφεί το ενδεχόμενο να αναλάβει τελικά ο Χάβος".


ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Το θέμα προπονητή είναι κεντρικό θέμα στην εφημερίδα, η οποία γράφει: "Απαντά ο Κονσεϊσάο. Πίστη στην ΑΕΚ ότι ο Πορτογάλος θα πει σήμερα το μεσημέρι το πολυπόθητο "ναι". Ο Σάντος του μετέφερε τα όσα είδε στο ματς με την Κέρκυρα. Στάντ μπάι ο Λίνεν, χάνει πόντους του Πάντιτς, τελευταία επιλογή ο Χάβος. Ο Γερμανός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία για να αναλάβει την Ένωση σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Κονσεϊσάο".
Σχετικά με τα κορίτσια, η εφημερίδα γράφει: "Σούπερ ΑΕΚΑΡΕΣ. Οι Κορίτσαροι του βόλεϊ σήκωσαν την πρώτη κούπα "πατώντας" 3-1 τον Ολυμπιακό".

Keywords
Τυχαία Θέματα