Kαι από Δευτέρα θα είμαστε Πρωταθλητές!

23:56 4/3/2012 - Πηγή: AEK365

Μόνο μια λέξη υπάρχει στο μυαλό των κοριτσιών της ΑΕΚ. Αυτή είναι η νίκη που θέλουν να πάρουν απέναντι στον Ολυμπιακό για να «κλειδώσουν» την κατάκτηση του τίτλου και να γράψουν ιστορία. Η Ένωση, λοιπόν αντιμετωπίζει στις 17:00 το απόγευμα τις «ερυθρόλευκες» στο κλειστό γήπεδο του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Β φάσης του Πρωταθλήματος της Α1 και έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το ματς που είναι ιστορικής σημασίας.

Οι «κιτρινόμαυρες», άλλωστε έχουν δείξει μεγάλο πάθος όλη την προηγούμενη εβδομάδα και γνωρίζουν τα λάθη, τα οποία θα πρέπει να αποφύγουν για να κάνουν «δικό» τους το παιχνίδι και να μην αφήσουν περιθώρια στον αντίπαλο.

Ο Απόστολος Οικονόμου είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλες του τις αθλήτριες, αφού και η Μπογιάνα Ντόγκανιτς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε στο πέλμα και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή της. Έτσι και η Σέρβα ακραία μπήκε στη «μάχη» για το ματς της Δευτέρας και λύνει τα χέρια του Ενωσίτη τεχνικού, ο οποίος θέλει να δει την ΑΕΚ να φεύγει με μια σημαντική νίκη, η οποία θα τους εξασφαλίσει το πρώτο Πρωτάθλημα στην ιστορία τους.

Να θυμίσουμε πως όσα εισιτήρια έχουν απομείνει θα διατίθενται έξω από το γήπεδο μέχρι και λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης για αυτό όσοι επιθυμούν να δουν από κοντά το πάρτι που θα στηθεί στις εξέδρες, αλλά και στον αγωνιστικό χώρο θα πρέπει να τρέξει για να προλάβει.

Keywords
Τυχαία Θέματα