O Mαϊκόν στο aek365.

16:05 2/11/2011 - Πηγή: AEK365

Σε ηλικία μόλις 20 ετών ο Μαϊκόν έκανε το μεγάλο υπερατλαντικό ταξίδι και από τη βραζιλιάνικη Φλουμινένσε μεταγράφηκε στη ρώσικη, Λοκομοτίβ Μόσχας. Αποτελεί ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας και βρίσκεται ανάμεσα στην αποστολή της Λοκομοτίβ για το ματς με την ΑΕΚ. Ο Μαϊκόν μίλησε στο aek365.gr για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Σταδίου κόντρα στο Δικέφαλο, αλλά και το παιχνίδι που προηγήθηκε

στη Μόσχα.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ

"Μάρκες, αγωνίστηκες βασικός απέναντι στην ΑΕΚ, στο ματς της Μόσχας. Τι εντυπώσεις σου άφησε η ελληνική ομάδα;"

"Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερη από εμάς και της άξιζε ένα γκολ. Εμείς βρήκαμε το ρυθμό μας στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε καλύτερα και καταφέραμε να σκοράρουμε πολύ νωρίς με την έναρξη του δεύτερου μέρους. Θεωρώ πως εκεί κρίθηκε κατά πολύ το παιχνίδι. Πάντως η ΑΕΚ έδειξε πολύ καλά στοιχεία και άφησε θετικές εντυπώσεις."

ΑΕΚ δεν έχει κερδίσει ακόμα βαθμό στη διοργάνωση. Πιστεύεις πως στο παιχνίδι της Πέμπτης ήρθε η ώρα να κατακτήσει ένα καλό αποτέλεσμα;"

"Ελπίζω πως όχι, αλλά θα παίξει εντός έδρας, με τον κόσμο της, δεν θα έχει άγχος και σίγουρα θα μας δυσκολέψει. Εμείς θα παίξουμε για τη νίκη για να αγκαλιάσουμε την πρόκριση. Πιστεύω πως θα καταφέρουμε, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να παίξουμε ιδιαίτερα καλά. Καλύτερα από ότι στο ματς της Μόσχας".

"Πού πιστεύεις πως θα κριθεί το ματς;"

"Νομίζω στη δύναμη και στην αποφασιστικότητα. Εμείς έχουμε πιο σημαντικό κίνητρο, αφού η ΑΕΚ έχει μηδαμινές ελπίδες πρόκρισης και ξέρουμε πως έχει να δώσει σημαντικό ντέρμπι το Σαββατοκύριακο. Ομως όλα αυτά θα φανούν μέσα στο γήπεδο. Αν δεν μπούμε δυνατά, με πίστη και και αγωνιστικό πάθος, τότε δύσκολα θα κερδίσουμε".

"Είσαι Βραζιλιάνος και η ΑΕΚ είχε σχεδόν πάντα τα τελευταία χρόνια παίκτες από τη χώρα σου στο ρόστερ της. Ηξερες την ΑΕΚ από πριν;"

"Βεβαίως! Η ΑΕΚ έχει πολύ γνωστή για εμάς τους μικρούς σε ηλικία παίκτες όταν απέκτησε τον Ριβάλντο, έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Και σήμερα έχει καλούς Βραζιλιάνους, όπως ο Λεονάρντο, ο οποίος πιστεύω πως είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης της, αλλά και ο Ρόζερ Γκερέιρο τον οποίο εκτιμώ".

Keywords
Τυχαία Θέματα