O μπροστάρης Μελισσανίδης, η αγάπη του κόσμου και το τεστ της ΑΕΚ

09:39 7/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Με το θέμα του γηπέδου ασχολείται η εφημερίδα και με το γεγονός ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα είναι στην επόμενη συνάντηση με τον Δήμο: "Ο ίδιος ο Τίγρης επικεφαλής της αντιπροσωπείας της ΑΕΚ που θα πάει στο επόμενο και καθοριστικό ραντεβού με το Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας. Σε εντατικούς ρυθμούς οι προετοιμασίες για την παρουσίαση του πλάνου της ΑΕΚ

για τον νέο Ναό που θα γίνει μέχρι το τέλος του μήνα και ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου. Ακολουθεί η δημόσια παρουσίαση που θα προκαλέσει πάταγο. Επιβλητικό και ξεχωριστό όπως ακριβώς το είχε στο μυαλό του ο Μελισσανίδης διαμορφώνεται το σχέδιο του γηπέδου", γράφει η εφημερίδα.

SPORTDAY

Για το φιλικό με την Ομόνοια απόψε στο ΟΑΚΑ γράφει η SD και κάνει λόγο για σούπερ τεστ. Παράλληλα, τονίζει: "Απίστευτη ενέργεια από δύο φίλους της Ένωσης από το Χονγκ - Κονγκ".

LIVE SPORT

Για τη σπουδαία ενέργεια των δύο φίλων της ΑΕΚ γράφει και η LIVE SPORT: "Αγάπη δίχως σύνορα", τονίζει και προσθέτει: "Δύο φίλοι της ΑΕΚ από ο Χονγκ - Κονγκ πρόσφεραν σε πολύτεκνους ανέργους 50.000 σε εισιτήρια διαρκείας".

GOAL

Για "αποκαλυπτήρια" της ΑΕΚ γράφει το GOAL κι αναφέρεται στο αποψινό φιλικό με την Ομόνοια: "Πρώτο εντός έδρας φιλικό για την Ένωση", με την εφημερίδα να προσθέτει: "Με 33 παίκτες το ρόστερ, αφού κανείς δεν κόβεται ή δίνεται δανεικός".

Keywords
Τυχαία Θέματα