O ερχομός για το deal και η σφραγίδα Λίνεν

09:32 30/10/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Τα αγωνιστικά προβάλλει η εφημερίδα σήμερα ως κεντρικό θέμα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, τονίζοντας: "...Ο Λίνεν δεν άργησε να διαπιστώσει το τεράστιο κενό της ΑΕΚ στον άξονα. Παρακολουθώντας τα προηγούμενα ματς της Ενωσης συμπέρανε πως ο Ρίκκα δεν μπορεί να παίξει αυτόν τον ρόλο. Εξετάζοντας τις λύσεις που είχε βρήκε τον Φέτση. Τον δοκίμασε ως στόπερ και δεξί μπακ, αλλά θέλησε

να εκμεταλλευθεί τη δύναμή του στη μεσαία γραμμή. Αλλωστε, εκεί είναι η φυσική του θέση. Ως αμυντικός χαφ αναδείχθηκε από την ακαδημία του Παναθηναϊκού και -ως πουλέν του Νιόπλια- έκανε συμμετοχή στην πρώτη ομάδα. Από την ΑΕΚ αποκτήθηκε πέρυσι, αλλά δόθηκε δανεικός στη Γλυφάδα με έξι συμμετοχές.

Ο Φέτσης δίνει δύναμη και τρεξίματα στη μεσαία γραμμή. Αλλά αυτός που κάνει τη διαφορά με την ηρεμία και τον ώριμο τρόπο παιχνιδιού του είναι ο Κορδέρο. Ο Ισπανός είναι παίκτης που μπορεί να δίνει ρυθμό, να κρατά την μπάλα. Δεν είναι δυνατός, αλλά είναι ουσιαστικός. Μπορεί να ανεβάζει όλη την ομάδα με την παρουσία του και πείθει πως όσο περνά ο χρόνος θα γίνεται ολοένα και πιο χρήσιμος για το παιχνίδι της.
Γενικά ο Γερμανός κατάφερε να βγάλει από τους παίκτες του τη θέληση να πάρουν αυτό που θέλουν μέσα στο γήπεδο". Σχετικά με τα διοικητικά το Goal τονίζει: "Αν και ακόμα υπάρχουν πολλές προϋποθέσεις που θα πρέπει να καλυφθούν για να σημάνει η είσοδος του Δημήτρη Βιντιάδη στα κοινά της ΑΕΚ, από την πλευρά της διοίκησης κινούνται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να είναι τα πάντα νομότυπα".

SPORTDAY

"Ήρθαν για deal", γράφει η SportDay και φυσικά αναφέρεται στον ερχομό τον Άγγλων: "Στην Αθήνα οι άνθρωποι της Seymour Pierce για επαφές με Βιντιάδη. Ενημέρωση ακόμα και εντός της ημέρας περιμένουν στην ΠΑΕ". Επιπλέον η εφημερίδα σημειώνει: "Το δεξί χέρι του Κιθ Χάρις στη Seymour Pierce βρίσκεται από χθες στην Αθήνα και είχε πολύωρες συζητήσεις με τον Δημήτρη Βιντιάδη. Οι δύο άνδρες και οι συνεργάτες τους ανέλυσαν μία σειρά ζητημάτων, από τα οικονομικά δεδομένα στην ΠΑΕ και τις άμεσες ανάγκες της, μέχρι το πώς και πότε θα μπουν τα πρώτα χρήματα στην ομάδα εφόσον αποφασιστεί οριστικά να γίνει η επένδυση.

Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και σήμερα, ημέρα που δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις. Ο Ανδρέας Δημητρέλος έχει συγκαλέσει ΔΣ για το μεσημέρι και περιμένει πάνω από ένα τηλέφωνο, αφού στην παρούσα φάση η διοίκηση δεν μπορεί να κάνει τίποτα περισσότερο από... υπομονή. Άλλωστε δεν συμμετέχει στις συζητήσεις και απλώς αναμένει την ετυμηγορία και είναι stand by για οτιδήποτε της ζητηθεί από τους υποψηφίους επενδυτές. Στις τάξεις της ΠΑΕ παρότι δεν έχουν συγκεκριμένη πληροφόρηση και αγωνιούν για τις εξελίξεις, δεν κρύβουν την αισιοδοξία τους.

Όπως και να' χει, η αγωνία τελειώνει, αφού την Τετάρτη το κλιμάκιο της Seymour Pierce παίρνει το δρόμο της επιστροφής για το Λονδίνο και αναμένεται η απόφαση που είτε θα βγάλει την ΑΕΚ από το οικονομικό αδιέξοδο, είτε θα σκορπίσει απογοήτευση και μεγαλύτερο προβληματισμό για το μέλλον,

Keywords
Τυχαία Θέματα