Μαύρος: Δικαιωμένος για τον κόσμο

08:22 30/10/2012 - Πηγή: AEK365

Δικαιωμένος που μπήκε μπροστά και συσπείρωσε τον κόσμο το καλοκαίρι, με αποτέλεσμα να βοηθά μαζικά τώρα την ΑΕΚ, δήλωσε ο Θωμάς Μαύρος. Μιλώντας στην "Ωρα των Σπορ" ο Θωμάς σημείωσε αναφορικά με την νίκη της Κυριακής επί του Πλατανιά ότι οφείλεται στην αποφυγή των λαθών, συμπληρώνοντας πως η ΑΕΚ

θα έπρεπε να είχε περισσότερους βαθμούς.

Διαβάστε αποσπάσματα των όσων είπε ο Θωμάς Μαύρος:

Για τη νίκη της ΑΕΚ απέναντι στον Πλατανιά

«Αποφεύχθηκαν τα λάθη. Αν θυμάστε με τον Αστέρα Τρίπολης χάθηκαν βαθμοί από ένα λάθος. Το ίδιο και με τον Άρη. Με την Ξάνθη επίσης. Εκεί έπαιξε ρόλο και η ατυχία. Στην ΑΕΚ τα λάθη πληρώνονται περισσότερο από ό,τι σε κάθε άλλη ομάδα παγκοσμίως! Με τον Πλατανιά, όμως, αυτό αποφεύχθηκε».

Για το τι του άρεσε περισσότερο από το προχθεσινό ματς

«Όπως είπα και πριν, αυτό που μου άρεσε είναι ότι αντιμετωπίστηκε το συγκεκριμένο ματς με μεγαλύτερη σοβαρότητα. Που δεν έγινε το λάθος. Και δεν μιλώ μόνο για την άμυνα, αλλά και για την επίθεση. Πάρτε για παράδειγμα τον αγώνα με τον Αστέρα. Ο Γροντής θα μπορούσε να είχε σκοράρει. Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά».

Για το αν έχει παρατηρήσει κάποια αλλαγή

«Δεν έχει υπάρξει κάποια μεγάλη αλλαγή. Είναι αλήθεια ότι η προσπάθεια είναι το ίδιο έντονη. Προσπαθούν όλοι να βρουν αυτοπεποίθηση και να σπρώξουν την ομάδα. Πρέπει να συνεχιστεί η δουλειά στην ίδια και σε μεγαλύτερη ακόμα ένταση».

Για το αν η ΑΕΚ έπρεπε αυτή τη στιγμή να έχει περισσότερους βαθμούς

«Ασφαλώς. Όπως είπα και πριν στην ΑΕΚ τα λάθη πληρώνονται πολύ περισσότερο. Κοστίζουν περισσότερο. Κανονικά με την τωρινή απόδοση των παικτών η ομάδα θα έπρεπε να είχε 11 με 12 βαθμούς. Δεν είναι αυτή η αντικειμενική της θέση. Οπωσδήποτε έπρεπε να έχει περισσότερους βαθμούς. Όχι γιατί έπαιξε μπάλα, αλλά επειδή και οι αντίπαλοί της δεν ήταν φοβεροί. Είναι πολύ καλύτερη του Άρη, με τον Πανιώνιο έγινε μόνο μία φάση κ.ο.κ. Ακόμα και με τον ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πάρει βαθμό».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί

«Είναι όλα ανοιχτά. Βλέπω όλα τα αποτελέσματα. Αυτό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από αυτά τα παιδιά. Αυτά τα παιχνίδια δεν είναι τίποτα. Δεν είναι βουνό. Είναι ότι καλύτερο για έναν παίκτη. Το ποδόσφαιρο είναι να το θέλεις και να το αγαπάς. Εγώ δούλευα οκτώ ώρες την ημέρα! Ήμουν απολύτως αφοσιωμένος. Αυτό πρέπει να κάνουν και τα παιδιά».

Για τον κόσμο της Ένωσης

«Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει ειδική ψυχολογία. Θέλει καθαρότητα, θέλει ειλικρίνεια από αυτούς που την διοικούν. Είναι ο καλύτερος κόσμος που υπάρχει χωρίς να θέλω να μειώσω κανέναν. Είναι παθιασμένος με την ιδέα της ΑΕΚ. Έχουμε άλλη κουλτούρα. Φτάνει αυτή που την αντιπροσωπεύουν να είναι καθαροί και σωστοί».

Για την προσπάθειά του

«Νιώθω απόλυτα δικαιωμένος με την προσπάθεια που κάναμε το καλοκαίρι. Ξέρω τι επιζητεί ο κόσμος της ΑΕΚ. Βγήκα μπροστά σε μία πολύ δύσκολη περίοδο, μία περίοδο όπου κανείς δεν είχε το σθένος να υπερασπιστεί την ομάδα. Η ομάδα σώθη

Keywords
Τυχαία Θέματα