O... γκεστ σταρ Θωμάς Τσίτας!

14:30 9/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Θωμάς Τσίτας επιστρέφει σε αποστολή της ΑΕΚ για παιχνίδι, μετά από σχεδόν ένα μήνα και μάλιστα τώρα έχει ελπίδες ακόμη και να ξεκινήσει ως βασικός. Τελευταία φορά ο Λίνεν τον πήρε στην 20άδα για το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ωστόσο τον απέκλεισε από τη 18άδα. Έκτοτε τον βλέπουμε ξανά στην αποστολή για το παιχνίδι με την Κέρκυρα.
Έχει γίνει πλέον συνήθεια στον Τσίτα να κάνει καιρό να βλέπει το όνομά του γραμμένο στους παίκτες που

υπολογίζει ο προπονητής για τους αγώνες. Μπορεί ο ίδιος, κατα ομολογία αρκετών συμπαικτών του, να δείχνει σοβαρότητα και επαγγελματισμό στις προπονήσεις, εμφανίζοντας σαφή βελτίωση, ωστόσο σπανιότητα νοιώθει ότι παίρνει ευκαιρίες. Ποιες ευκαιρίες, δηλαδή; Τελευταία φορά είδαμε αγωνιζόμενο τον Τσίτα στον επαναληπτικό με την Καβάλα στις 20/12/12, όταν είχε ξεκινήσει βασικός και έγινε αλλαγή στο 75'. Από τότε έχει να αγωνιστεί...
Πριν από το ματς με την Καβάλα, τον είδαμε ξανά στο γήπεδο στις 24 Νοεμβρίου, όταν ο Λίνεν του είχε δώσει φανέλα βασικού, τον έχρισε αριστερό εξτρέμ κόντρα στον Λεβαδειακό και εν τέλει τον αντικατέστησε στο 65' (μία αλλαγή που θα γινόταν ούτως ή άλλως, παρά το γεγονός ότι ο Τσίτας είχε νοιώσει ενοχλήσεις).
Πριν από το ματς τώρα με τον Λεβαδειακό, ο Τσίτας είχε πάρει και λίγα λεπτά συμμετοχής στις 29 Σεπτεμβρίου στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο.
Στην ουσία ο Θωμάς Τσίτας, παρά το γεγονός ότι δείχνει σε καλή κατάσταση, εμφανίζεται σαν... γκεστ σταρ μία φορά σχεδόν κάθε μήνα στα ματς της ΑΕΚ. Ελπίδα φυσικά όλων, είναι εφόσον ξεκινήσει αύριο στην Κέρκυρα να βοηθήσει την ομάδα και να γίνει πρωταγωνιστής...

Keywords
Τυχαία Θέματα