Oι οφειλές, το ντέρμπι και ο Μελισσανίδης

10:32 9/3/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Στην αναμονή γράφει το GOAL πως βρίσκεται ο Ντέμης Νικολαϊδης όσον αφορά την επόμενη κίνησή του. Όπως τονίζει η εφημερίδα ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ "εκτιμά πως η συνεισφορά και η ενασχόλησή του με την ΑΕΚ αυτήν την περίοδο δεν μπορεί να ξεπερνά τη μεσολάβησή του για τον ταμειακό δανεισμό της εταιρείας", ενώ τονίζεται πως πρόθεση της διοίκησης είναι να του ζητηθεί σύντομα νέα

μεσολάβηση για περισσότερα χρήματα, ει δυνατόν δίχως εγγυήσεις ή με παροχή χρημάτων απ' όσα προσδοκά η ΑΕΚ από την υπόθεση Ψωμιάδη.


SPORTDAY

Tα χρήματα που περιμένουν ουκ ολίγοι από την ΑΕΚ παρουσιάζει η εφημερίδα. Όπως τονίζεται εκτός από τους παίκτες του ρόστερ, πρώην ποδοσφαιριστές, πρώην προπονητές (Χιμένεθ και το επιτελείο του), άρθρο 44, εφορία, ΙΚΑ κι άλλες πλευρές περιμένουν να εξοφληθούν την ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα τονίζεται: "οι διοικούντες την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ψάχνουν λύση στο οικονομικό πρόβλημα και ο Ανδρέας Δημητρέλος θα επιδιώξει να έχει συνάντηση με τον Ντέμη Νικολαΐδη με σκοπό να μπορέσει η ομάδα να εισπράξει άμεσα τα χρήματα από τον Τούρκι Αλ Σουντάιρι, με εγγύηση τις 350.000 ευρώ.

Πρόθεση του προέδρου της ΠΑΕ είναι τα συγκεκριμένα χρήματα παραμείνουν διαθέσιμα για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα, ώστε αν προκύψουν έσοδα-εγγυήσεις να μπορέσει η ΑΕΚ να το εκμεταλλευθεί. Όσον αφορά τις 500.000 ευρώ που προέκυψαν από τη συνεισφορά των Χατζηιωάννου - Γκίκα, αυτές θα χρησιμοποιηθούν για να πάρουν μέρος των οφειλών τους οι ποδοσφαιριστές".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Τον Δημήτρη Μελισσανίδη έχει και σήμερα κεντρικό θέμα η εφημερίδα, τονίζοντας πως ο "Τίγρης": "Δεν βγαίνει από το παιχνίδι", με την ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ να εξηγεί: "Η αποδοχή από τον Μελισσανίδη της πρότασης συμμετοχής σε συνάντηση και παρά την στάση των ΠΌΛΥ και Γκίκα είναι μόνο η αρχή. Έχει σχέδιο που δεν εξαρτάται από το τι θα κάνουν οι μέτοχοι του 2004. Αυτή τη φορά η άρνηση, οι ατυχείς ειρωνείες της ανακοίνωσης Χατζηϊωάννου και η προσπάθεια να τον εκθέσουν, δεν θα σταθούν αρκετά ώστε να απομακρύνουν τον Τίγρη από τις εξελίξεις στην ΑΕΚ". Ως δεύτερο θέμα η εφημερίδα έχει τη χθεσινή ανακοίνωση Τροχανά: "Νέα προσπάθεια του Μιχάλη Τροχανά να βάλει σε κίνηση τις ΑΕΚτζήδικες δυνάμεις. Καλεί Τίγρη, Παππά και Νοτιά να γίνουν οι μπροστάρηδες σε μία συμβολική κίνηση και να τους ακολουθήσουν οι Ενωσίτες που έχουν τη στιγμή την οικονομική δυνατότητα των 400 ευρώ".

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Την ανοιχτή πρόσκληση της ΠΑΕ σε ανθρώπους που έχουν γράψει τη δική τους ξεχωριστή ιστορία στην ΑΕΚ, ώστε να παραστούν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τονίζει ως κεντρικό της θέμα η εφημερίδα γράφοντας: "Θα είμαι κι εγώ εκεί. Την Κυριακή μπορούμε και θα το δείξουμε σε όλο τον κόσμο. Εκδρομές απ' όλη την Ελλάδα ετοιμάζει ο κόσμος της ΑΕΚ. Αυτή είναι η ΑΕΚ, αυτούς αγάπησε ο κόσμος". Παράλληλα, η εφημερίδα γράφει πως ο Νίκος Νοτιάς θέλει ραντεβού με τον Δημήτρη Μελισσανίδη: "Θα γίνει προσπάθεια την επόμενη εβδομάδα για να τα πουν από κοντά ο Μελισσανίδης με τον Νίκο Νοτιά και

Keywords
Τυχαία Θέματα