Κρίσιμη Γ.Σ. στον ΠΑΟ

09:14 9/3/2012 - Πηγή: AEK365

Στις 10 το πρωί είναι προγραμματισμένη η κρίσιμη Γενική Συνέλευση των μετόχων του Παναθηναϊκού από την οποία είτε θα προκύψει μια λύση που θα βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο είτε αυτό το αδιέξοδο θα παραμείνει με τον κίνδυνο αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις να γίνεται όλο και πιο ορατός.

Το σίγουρο είναι πως παρών στην Γενική Συνέλευση θα είναι ο Ανδρέας Βγενόπουλος

ενώ ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Βαρδινογιάννης, θα στείλει τον δικηγόρο του προκειμένου να ψηφίσει υπέρ της τιμής της μετοχής στο 0.33 ευρώ. Αμφίβολη είναι η παρουσία του Θανάση Γιαννακόπουλου ενώ βέβαιη είναι αυτή του Αδαμάντιου Πολέμη αλλά και ορισμένων μικρομετόχων. Πάντως, σύμφωνα με την "Sportday" είναι ορατό το ενδεχόμενο να υπάρξει ενημέρωση για ενδιαφέρον Αράβων επενδυτών και σε μια τέτοια περίπτωση ο Βγενόπουλος θα υποστηρίξει πως θα βάλει το ποσοστό του μόνο αν δεν καλυφθεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου από τους υποψήφιους επενδυτές.
Η πλευρά Πολέμη επισημαίνει πως αν ο Βγενόπουλος συμμετάσχει στην ΑΜΚ τότε και εκείνη θα βάλει χρήματα και μάλιστα περισσότερα από αυτά που προβλέπονται, βάσει του ποσοστού που κατέχει ενώ δεν αποκλείεται να μπουν χρήματα και από άλλους επιχειρηματίες όπως ο Αλαφούζος. Όσο για την ΓΗΠΕΛ, ο Βγενόπουλος θα ζητήσει από τον Βαρδινογιάννη να αναλάβει όλες τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την εταιρεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα