Preview 15ης αγωνιστικής

00:54 15/12/2012 - Πηγή: AEK365

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 17:15 NS3

Η Κέρκυρα αντιμετωπίζει τον Πανθρακικό για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα και θέλει να κλείσει με θετικό τρόπο το 2012. Ο Άκης Μάντζιος αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήμα, ωστόσο αντιμετωπίζει την κατάσταση θετικά. Συγκεκριμένα, ο Γιάντσης δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και έτσι έμεινε εκτός αποστολής.
Ενώ, ο Πανθρακικός με αισιοδοξία ταξίδεψε για την Κέρκυρα

και θέλει να συνεχίσει με νίκη στο Πρωτάθλημα. Ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν μπορεί να υπολογίζει για μία ακόμα φορά τους Μιχαλόπουλο, Μακρυδημήτρη, Μελίσση, Στάθη, Σκλιοπίδη και Κάστσελαν, αλλά έχει ζητήσει από τους παίκτες του συγκέντρωση και ψυχραιμία.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Κέρκυρα: Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Ζουμπουλάκης, Κοντοδήμος, Βενέτης, Έντερ, Λεόν, Μπάρκογλου, Μπουκουβάλας, Ηλιάδης, Καραλής, Βασιλόγιαννης, Τσουμάνης, Τσοκάνης, Σίμωσης, Διαμαντόπουλος, Γκούμας, Καραπέτσας, Αγρίτης, Κρητικός, Σταμογιάννος.

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Αντίλοβιτς, Σερφά, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Βιγιαρέχο, Πρίττας, Μουνάφο, Μοσχάκης, Λαδάκης, Λουσέρο, Μπαϊκαρά, Μίνγκας, Γωνιάδης, Βαϊρουά, Κυβελίδης, Παπαδόπουλος και Κοντογουλίδης.

Ο.Φ.Η. - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 17:15 NS2

Οι παίκτες του ΟΦΗ δεν έχουν πολλά περιθώρια για νέες απώλειες και στόχος τους είναι να επιστρέψουν στις νίκες, παρά τα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά τους προβλήματα.Ο Νίκος Αναστόπουλος άφησε εκτός αποστολής τον Φρανσίσκο Βάντο που έκανε προσφυγή, ενώ παράλληλα δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μίρνες Σίσιτς, Χρήστο Μπούρμπο, Λάζαρο Χαριτωνίδη και στον τιμωρημένο Μανόλη Μονιάκη.
Ενώ, ο Αστέρας θέλει να επιστρέψει στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις, αφού προέρχονται από δυο ισοπαλίες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και οι τρεις βαθμοί είναι απαραίτητοι. Ο Σάκης Τσιώλης δεν μπορεί να αντιμετωπίζει τους Σανκαρέ, Ουσέρο, Περόνε, Μπακασέτας, λόγω προβλημάτων τραυματισμού, ενώ δεν υπολογίζεται και ο Καρντάσιο που αποβλήθηκε την Τετάρτη στο παιχνίδι με την Λάρισα.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΟΦΗ: Αγριμάκης, Γουναρίδης, Ζαχαράκης, Κουρδάκης, Σαρ, Σόουζα, Βαλεριάνος, Ιωαννίδης, Βερόν, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Ζορμπάς, Βιτώρος, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Περογαμβράκης, Νύκταρης, Χατζηκοσμάς, Ροβίθης και Καπουράνης.

Αστέρας: Φούλοπ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Φορμίκα, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Κωστούλας, Καστέλς, Ρούσσης, Κουρμπέλης, Αλβάρεζ, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Καλαντζής και Γκάμπριελ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:30 NS2

Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα και θέλει να παραμείνει μέσα στην πεντάδα. Οι Νεοσμυρνιώτες θα έχουν σημαντικές απουσίες, καθώς ο Δημήτρης Κολοβός υπέστη θλάση και θα χάσει δεδομένα τον αγώνα του Σαββάτου (15/12), ενώ εκτός είναι ο εδώ και καιρό τραυματίας Βασίλης Λαμπρόπουλος. Παράλληλα, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του, λόγω καρτών, ο Μάρκος Ντούνης.
Από την άλλη, ο Ολυμπιακός μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα με τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος έχει μαζέψει υγρό στο γόνατο, ενώ εκτός έμεινε ο Δημήτρης Σιόβας, που υποφέρει από θλάση στον δικέφαλο μηριαίο, αλλά και ο Ανδρέας Τάτος, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό, όπως και ο Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γαστροκνήμιο και ακολούθησε θεραπεία.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Πανιώνιος: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Σπυρόπουλος, Κοντοχρήστος, Κούρος, Ρόκας, Ανδράλας, Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Ρόβας, Γουνδουλάκης, Γιαννούλης, Σάμαρης, Μενδρινός, Αραβίδης, Οκόγιε, Καμπάνταης και Διαμαντάκος.

Ολυμπιακός: Κάρολ, Μέγιερι, Ζαραδούκας, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα