Preview 19ης αγωνιστικής

04:26 27/1/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΒΕΡΟΙΑ 15:00 NS1

Ο ΠΑΣ αντιμετωπίζει στα Γιάννενα τη Βέροια και θέλει μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Ο Γιάννης Χριστόπουλος είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές του για το εντός έδρας ματς στους «Ζωσιμάδες» και αντιμετωπίζει το ματς με αισιοδοξία.
Ενώ, η Βέροια

θέλει να ξεκολλήσει από την πρωτελευταία θέση της βαθμολογίας και ελπίζει σε μια καλή εμφάνιση για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης πήρε στην αποστολή τον Μοχάμεντ Αβάλ Ισά, παρότι έχει κάνει μόλις δυο προπονήσεις, αφού θέλει επιπλέον ενίσχυση.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΣ: Φεγκρούς, Ταμπάσης, Ίλιτς, Βίλα, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Οικονόμου, Ντάσιος, Πάντος, Μιχαήλ, Λίλα, Κείτά, Τσουκαλάς, Γιάκος, Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Κοροβέσης και Νικλητσιώτης

Βέροια:Τζόναθαν, Καντιμοίρης, Γκιγιέρμο, Καλί, Ολαϊτάν, Αμαραντίδης, Καλογέρης, Καφές, Γεωργέας, Μπάρμπας, Ιωάννου, Ζνάουτσνερ, Μπαργκάν, Καλτσάς, Παυλίδης, Μάνος, Κόστλι, Ισά και Καρλίνιος

ΠΑΟΚ - SKODA ΞΑΝΘΗ 17:15 NS2

Ο ΠΑΟΚ μετά το σοκ της περασμένη εβδομάδας και την ήττα από τον Αστέρα επιθυμεί να επιστρέψει στις νίκες και γι' αυτό περιμένει να δείξει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Ο Γιώργος Δώνης συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Γκόρντον Σίλντενφελντ,, καθώς είναι απόλυτα έτοιμος και δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο του.Παράλληλα, στην διάθεση του Γιώργου Δώνη είναι και οι Πάμπλο Γκαρσία και Κώστας Κατσουράνης.
Η Ξάνθη, από την άλλη είναι έτοιμη για ένα σημαντικό εκτός έδρας αποτέλεσμα, αφού διανύει μια άσχημη περίοδο. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε τον Ρικάρντο Ντάνι να μην καταφέρνει τελικά να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και δεν θα τον έχει στην διάθεσή του.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γιακουμής, Γλύκος, Ιντζίδης, Κατσικάς, Κατσουράνης, Κωνσταντινίδης, Πόποβιτς, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Λίνο, Γκαρσία, Κάτσε, Λάζαρ, Λόρενς, Ρομπέρ, Σίλντενφελντ.

Ξάνθη: Λυμπερόπουλος, Λοντίγκιν, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Παΐτο, Βάλλας, Γούτας, Σάντος, Πρίττας, Φλίσκας, Ντιέ, Βασιλακάκης, Πλατέλλας, Μαρίν, Σολτάνι, Σμιθ, Μάνταλος, Ονουάτσι, Μαρκόφσκι, Ράνος


ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 17:15 NS

Ο Πανθρακικός υποδέχεται για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα τον Ολυμπιακό, μετά την αναβολή της αναμέτρηση για το Σάββατο, λόγω κακοκαιρίας. Οι γηπεδούχοι μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό (1-1) την περασμένη εβδομάδα έχουν ανεβασμένη ψυχολογία και ελπίζουν να παρουσιάσουν μια καλή εικόνα. Ο Παύλος Δερμιτζάκηςδεν θα έχει στην διάθεσή του τους Ντενίζ Μπαϊκαρά και Αντριάν Λουσέρο, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσουν κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ κανονικά μετέχει ο Χρήστος Τζάνης.
Από την άλλη ο Ολυμπιακός θέλει να περάσει ένα άνετο απόγευμα και στοχεύει σε ένα εύκολο διπλό. Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» ολοκληρώθηκε με ένα απρόοπτο, το οποίο έχιε να κάνει με τον Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού είχε ενοχλήσεις στη γάμπα και δεν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή του Ολυμπιακού για την Κομοτηνή.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Αθανασιάδης, Σκλιοπίδης, Σερφά, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Χρήστου, Ντιόγκο, Τζάνης, Μουνάφο, Κάσελαν, Μίνγκας, Γωνιάδης, Παπαδόπουλος, Βαϊρουά, Καθάριος, Πόπτσης, Κοντογουλίδης.

ΟΣΦΠ: Κάρολ, Μέγιερι, Αμπντούν, Κοντρέρας, Ντιακιτέ, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδη, Γκρέκο, Χολέμπας, Μασάντο, Μανιάτη, Μανωλά, Μήτρογλου, Μοδέστο, Πάντελιτς, Παπάζογλου, Πίνο, Σιόβα


ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 17:15 NS1

Ο Πλατανιάς μετά την πρόκριση επί του Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελάδας υποδέχεται τον Αστέρα στα Χανιά και θέλει να πάρει τη νίκη. Οι Κρητικοί δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα και έχουν δώσει όρκο νίκης σε έναν δύσκολο αγώνα.
Από την άλλη ο Αστέρας ταξιδεύει στην Κρήτη με στόχο να συνεχίσει με νίκη στο Πρωτάθλημα. Ο Σάκης Τσιώλης θα έχει κανονικά στην διάθεσή του τον Ρούμπεν Ράγιος, όπως και τους νεοαποκτηθέντες Σέτι και Κάφα.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Πλατανιάς: Δεν έχει ανακοινωθεί

Αστέρας: Φούλοπ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Πιπίνης, Σανκαρέ, Καστέλς, Ρούσσης, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Αλβάρεζ, Σέττι, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Κάφα και Περόνε.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19:30 NS1

Ο Ατρόμητος για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι και θέλει να πάρει το «τρίποντο». Ο Νίκος Αναστόπουλος θα έχει στην διάθεσή του τον Σαλόζι Ουντόζι, ενώ εκτός έμεινε ο Βαγγέλης Μάντζιος, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.
Οι «πράσινοι» μετά το 1-1 με τον Πανθρακικό και τον αποκεισμό από το Κύπελλο βρίσκονται σε ακόμα χειρότερη ψυχολογική και βαθμολογική κατάσταση και θέλουν να πάρουν μόνο τη νίκη στο Περιστέρι. Ο Φάμπρι άφησε εκτός τους Χουχούμη, Πίντο, Φορναρόλι και Χριστοδουλόπουλο.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Ράντμαν, Μπρίτο, Γιαννούλης, Σκόνδρας, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Γκαρσία, Ουντόζι, Σουμπίνιο, Κούτσι, Καραμάνος, Καραγκούνης, Καλλέργης, Επστάιν, Φάμπιο.

Παναθηναϊκός: ----------

Keywords
Τυχαία Θέματα