Preview 22ης αγωνιστικής

00:44 17/2/2013 - Πηγή: AEK365

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 15:00 NS1

Ο Λεβαδειακός μετά την ήττα από τον Πανθρακικό επιθυμεί να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, αρχής γενομένης από το ματς με τον Ατρόμητο. Ο Γιώργος Παράσχος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, πλην του τιμωρημένου Χοσέμι.
Ο Ατρόμητος, από την άλλη προέρχεται από την λευκή ισοπαλία με τη Βέροια και πλέον θέλει να υπάρχει το «διπλό» για να ανέβει η ψυχολογία του. Στην αποστολή του Ατρόμητου για την κρίσιμη

αναμέτρηση βρίσκεται ο Βαγγέλης Μάντζιος, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα με την μπλε κάρτα του.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Κασμερίδης, Μουλόπουλος, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργίου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Mendy, Μαχαίρας, Ροτζέριο, Καγιεχόν, Μπουμάλ, Μίλιεβιτς, Ακόστα, Ρομέου, Πόι και Βασιλείου.

Ατρόμητος: Ράντμαν, Μανόλο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Νάστος, Επστάιν, Μπάλλας, Ιγκλέσιας, Δημούτσος Γκαρσία, Σουμπίνιο, Μπρίτο, Καραμάνος, Καραγκούνης, Ουντόζι, Κούτσι, Μάντζιος, Ναπολεόνι.

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 17:15 NS1

Η Ξάνθη με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά τη νίκη με τον Ολυμπιακό θέλει να συνεχίσει με νίκη και στο ματς της 22ης αγωνιστικής. Στην αποστολή με τον Ολυμπιακό βρίσκονται οι Φλίσκας και Πρίττας. Οι δύο ποδοσφαιριστές των Ακριτών αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών τις τελευταίες μέρες, ωστόσο, τέθηκαν στην διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για την αναμέτρηση.
Γιατρικό στα Πηγάδια της Ξάνθης αναζητά ο Ολυμπιακός μετά την ήττα στην Ισπανία. Αν και μπήκαν σε κανονικό ρυθμό, δεν είναι έτοιμοι οι Πίνο, Ντιακιτέ και Πάντελιτς, που αποκλείστηκαν από την αποστολή, όπως και ο τραυματίας Φουστέρ.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Ξάνθη: Λοντίγκιν, Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Παΐτο, Βάλλας, Γούτας, Σάντος, Φλίσκας, Ντάνι, Βασιλακάκης, Μάνταλος, Πλατέλλας, Μαρσελίνιο, Σμιθ, Μαρίν, Σολτάνι, Ράνος, Ονουάτσι, Πρίττας.

ΟΣΦΠ: Μέγιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Κοντρέρας, Τζεμπούρ, Φέισα, Παπάζογλου, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Σιόβας και Βλαχοδήμος.


ΒΕΡΟΙΑ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 17:15 NS2

Η Βέροια μετά το 0-0 της περασμένης αγωνιστικής θέλει μόνο τη νίκη για ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.Ο Μάικλ Ολαϊτάν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι στην αποστολή της Βέροιας για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, όπως και δυο από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.
Ενώ, ο Αστέρας θέλει να φύγει με το «διπλό» για να ανέβει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ο Σάκης Τσιώλης έχει να αντιμετωπίσει την απουσία τεσσάρων βασικών παικτών και πρόκεται για τους Περόνε, Ουσέρο, Σανκαρέ, Κουρμπέλης..

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Βέροια: Τζόναθαν, Κοτταρίδης, Μπάρμπας, Γεωργιάδης, Γκιγέρμο, Ολαϊτάν, Σνάουτσνερ, Ιωάννου, Κόστλι, Ορέστες, Μπερτίν, Ρεάνο, Αμαραντίδης, Καλογέρης, Καλτσάς, Τζημογιάννης, Μοκάκε, Παυλίδης, Μάνος, Καρλίνος

Αστέρας:Φούλοπ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Πιπίνης, Φορμίκα, Καστέλς, Μπαρτολίνι, Αλβάρεζ, Σέττι, Φραγκουλάκης, Ναβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Ουρτάδο, Κάφα, Καλαντζής και Λένσε.

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19:30 NS1

Ο Άρης φλερτάρει με τον υποβιβασμό και γι' αυτό θέλει να πάρει τη νίκη, ώστε να πάρει ανάσα. Στην διάθεση του Γιάννη Μιχαλήτσου βρίσκονται οι Πουλίδο, Καζναφέρης, Αγγελούδης και Γκελής.
Ενώ, ο Παναθηναϊκός που αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα θέλει να φύγει από τη Θεσσαλονίκη με ένα τρίποντο, ώστε να ανέβει βαθμολογικά και ψυχολογικά. Ο Στέφανος Κοτσόλης αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση του Σαββάτου και αποκλείστηκε από την αποστολή. Ο Έλληνας τερματοφύλακας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο, με τον Φάμπρι να τον αποκλείει.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Άρης: Διούδης, Γκελής, Αγκάνθο, Νούνο Κοέλιο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διαμαντάκος, Ζαραδούκας, Ηρακλής, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Κοτσαρίδης, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Ψυχογιός.

ΠΑΟ: Δεν έχει ανακοινωθεί η αποστολή

Keywords
Τυχαία Θέματα