Preview 25ης αγωνιστικής

00:21 10/3/2013 - Πηγή: AEK365

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 15:00 NS1

Η Ξάνθη θέλει να συνεχίσει με νίκη στο Πρωτάθλημα, μετά το περασμένη 4-1 με τον Λεβαδειακό και γι' αυτό θα προσπαθήσει να δείξει ένα καλό πρόσωπο απέναντι στον ΠΑΣ. Εκτός αποστολής της Skoda Ξάνθης για τον αγώνα έμεινε τελικά ο Σπύρος Βάλλας.Ο έμπειρος αμυντικός προέρχεται από τραυματισμό και κρίθηκε ανέτοιμος

από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, με αποτέλεσμα να τον αφήσει εκτός αποστολής. Κάτι ανάλογο έγινε και με τον Σάκη Πρίττα, που ακολούθησε όλη την εβδομάδα ατομικό πρόγραμμα, ενώ εκτός είναι και οι Κώστας Φλίσκας και Δημήτρης Κομεσίδης, ελέω τιμωρίας.
Ενώ και ο ΠΑΣ θέλει κάτι ανάλογο με τους γηπεδούχους, αφού θέλει να τους ξεπεράσει στον βαθμολογικό πίνακα και να ανέβει ακόμα περισσότερο.Ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν έχει στη διάθεσή του για ένα ακόμα ματς τον Καρίμ Φεγκρούς, μια και ο Μαροκινός υποφέρει από τραυματισμό, εν αντιθέσει με τους Λίλα και Μιχαήλ, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους και επιστρέφουν.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Ξάνθη: Λοντίγκιν, Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Παΐτο, Γούτας, Σάντος, Ντιέ, Βασιλακάκης, Ντάνι, Πλατέλλας, Μαρσελίνιο, Σμιθ, Μαρίν, Σολτάνι, Ράνος, Ονουάτσι, Μάνταλος, Τριάδης, Τσαμούρης.

ΠΑΣ: Ταμπάσης, Μπαμπανιώτης, Ντάσιος, Ρουμπολάκου, Πάντος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Βίλα, Λίλα, Ντε Βινσέντι, Κεϊτά, Γεωργίου, Γιάκος, Οικονόμου, Τσουκαλάς, Κοροβέσης, Τζημόπουλος, Ίλιτς.

ΑΡΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 17:15 NS1

Ο Άρης υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο Κλ. Βικελίδης και θέλει να πάρει το «τρίποντο» για να συνεχίσει να ελπίζει σε σωτηρία. Ο Σούλης Παπαδόπουλος στην πρεμιέρα του στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες Γιαννίτση, Αντωνιάδη και Ψυχογιό.
Ενώ, ο Λεβαδειακός που θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα θέλει να πάρει το «διπλό» για ψυχολογικούς λόγους.Ο Γιώργος Παράσχος μετά το τέλος του προγράμματος ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία δεν μετέχει ο τιμωρημένος Μάουρο Πόι.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Άρης: Διούδης, Βελλίδης, Αγκάνθο, Νούνο Κοέλιο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Ζαραδούκας, Ηρακλής, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τάτος, Τριανταφυλλάκος.

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργίου, Λισγάρας, Μεντί, Μαχαίρας, Μάρτινς, Καγιεχόν, Μπουμάλ, Μίλιεβιτς, Ακόμα, Ρομέου και Βασιλείου.

ΒΕΡΟΙΑ - Ο.Φ.Η.17:15 NS3

Η Βέροια στον «τελικό» με τον ΟΦΗ θέλει μόνο τη νίκη για να συνεχίσει να έχει ελπίδες για παραμονή στην Σούπερ Λίγκα.Ο Καλαϊτζίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Καλί, Μπαργκάν, Σνάουτσνερ και τον κλινήρη Ιωάννου. Ωστόσο, όσοι αγωνιστούν θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, καθώς το παιχνίδι έχει χαρακτήρα τελικού για τη Βέροια.
Ενώ, και ο ΟΦΗ έχει μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να διασφαλίσει άμεσα την παραμονή του. Ο Πετράκης αναμένεται ανάλογα με τη ροη΄του ματς να ριξει στη μάχη και τον Γιώργο Μακρή, ο οποίος αν χρειαστεί θα σφίξει τα δόντια και θα παίξει.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Βέροια: Τζόναθαν, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Καλογέρης, Γεωργέας, Καλτσάς, Γκιγέρμο, Ολαϊτάν, Κόστλι, Καντιμοίρης, Τζημογιάννης, Μπερτίν, Ρεάνο, Παυλίδης, Μοκάκε και Μάνος.

ΟΦΗ: Γουναρίδης, Αγριμάκης, Μπούρμπος, Ζαχαράκης, Σαρ, Σόουζα, Βερόν, Βιτώρος, Λαμπρόπουλος, Μακρής, Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης, Μπανούσης, Ιωαννίδης, Κυζιρίδης, Κανούλας, Ζορμπάς, Παπάζογλου, Νύκταρης και Κουρδάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα