Με ψυχή και σεβασμό, ΑΕΚάρα!

00:03 10/3/2013 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ θα επισκεφθεί σήμερα το «Καραϊσκάκης» προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, σε ένα ντέρμπι με πολλές διαφορές από εκείνα των προηγούμενων χρόνων, όπου οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέραν της νίκης θα λογίζονταν ως αποτυχία. Σίγουρα οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για το «τρίποντο», ωστόσο καμία μάχη δεν μπορεί να θεωρηθεί χαμένη προτού ξεκινήσει και έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το ματς ο Λίνεν και οι παίκτες του. Οι «κιτρινόμαυροι» οφείλουν

να παρουσιαστούν ψυχωμένοι, να τα δώσουν όλα επί ενενήντα λεπτά και να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν από τον αγώνα, παίζοντας με πάθος, καρδιά και πίστη. Τα προβλήματα για τον Γερμανό τεχνικό είναι πολλά, καθώς από προχθές έχει βγει νοκ άουτ ο Πετρόπουλος, δεν μπορεί να υπολογίζει στον Βλάχο, ο Παυλής αποκλείστηκε από την αποστολή λόγω αμυγδαλίτιδας, ενώ θα απουσιάζει και ο τιμωρημένος Μητρόπουλος. Μέσα στην εβδομάδα έγινε μόλις μία δοκιμή ενδεκάδας στις προπονήσεις, καθώς και χθες ο Γερμανός τεχνικός επέλεξε να κρατήσει κλειστά τα «χαρτιά» του και να μην φανερώσει τις σκέψεις του για το σχήμα αλλά και τα πρόσωπα που θα παρατάξει στο Φάληρο.

Το γεγονός πως προβληματίζεται ιδιαίτερα για τον τρόπο ανάπτυξης του αντιπάλου από τα άκρα, σε συνδυασμό με τα όσα είπε στους παίκτες του στην τελευταία ομιλία προς αυτούς, στο ξενοδοχείο, δείχνουν πως προσανατολίζεται να ξεκινήσει με ένα σύστημα 4-2-3-1, ώστε να έχει από δύο παίκτες στα πλάγια. Ωστόσο, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να επιλέξει τελικά τον ρόμβο ή ακόμα και ένα 4-3-2-1, καθώς ασφαλή συμπεράσματα με μία και μόνο δοκιμή μέσα στην εβδομάδα, δεν μπορούν να βγουν. Οι περισσότερες πιθανότητες πάντως είναι να δούμε την ΑΕΚ να κατεβαίνει στο «Καραϊσκάκης» με ένα 4-2-3-1, έχοντας τον Κωνσταντόπουλο κάτω από τα δοκάρια, τον Τσουκαλά στα δεξιά, αριστερά τον Τσουμάγκα και δίδυμο στα στόπερ τους Κουτρουμπή, Μπουγαΐδη. Αμυντικά χαφ θα είναι πιθανότατα οι Κορδέρο και Φέτσης, με τον Ρίκκα να μένει στον πάγκο και μπροστά τους ο Γκερέιρο. Αριστερά θα βρίσκεται ο Κατίδης, δεξιά ο Φούντας και στην κορυφή ο Τσίτας, που φαίνεται πως έχει κερδίσει με την παρουσία τους στις προπονήσεις το τελευταίο διάστημα τον τεχνικό του «Δικεφάλου». Το aek365 θα βρίσκεται στο «Καραϊσκάκης» και θα σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη του αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα