Preview 25ης αγωνιστικής

23:44 17/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΞΑΝΘΗ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (15:00, NET,aek365)

Σημαντικό παιχνίδι για την παραμονή γίνεται στην Ξάνθη. Εκεί η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για να ανασάνουν βαθμολογικά. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη θα παραταχθεί πλήρης στην αναμέτρηση καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών , σε αντίθεση με τον ΠΑΣ Γιάννινα που έχει αρκετά προβλήματα, πράγμα που κάνει πιο δύσκολη την αποστολή του .

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Ξάνθη(Ουζουνίδης):Δεν έχει ανακοινωθεί

ΠΑΣ Γιάννινα(Αναστασιάδης): Κηπουρός, Φέγκρους, Ντάσιος, Κώτσιος, Πάντος, Μιχαήλ, Βάντερσον, Ανδράλας, Τζημόπουλος, Βίλα, Μπεσέρα, Κυριάκος, Σκούφαλης, Τζάνης, Γεωργίου, Γιάκος, Ζαμπρέλα, Μπακαγιόκο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (15:00,NOVA, aek365)

Στην Λειβαδιά συγκρούονται δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους. Ο γηπεδούχος Λεβαδειακός θέλει την νίκη για να κάνει βήμα σωτηρίας, ενώ η ομάδα του Περιστερίου θέλει να συνεχίσει την εκπληκτική της πορεία που την έχει φέρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Οι δύο προπονητές δεν αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα τραυματισμών και θα παρατάξουν το καλύτερο δυνατό σχήμα.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός(Παράσχος): Στρατηλάτης, Πασχαλάκης, Μουλόπουλος, Τομάς, Μάνο Ζησόπουλος, Αλεξίου, Κουτσόπουλος, Μεντί, Κόρμπο, Nαπελεόνι, Βιάνα, Μαχαίρας, Κοιλιάρας, Μελισσάς, Zαουί, Φαβάλι, Σουμπίνιο, Παπαδόπουλο και Πόποβιτς.

Ατρόμητος( Δώνης): Ιτάνζ, Ράντμαν, Γιαννούλης, Νάστος, Οικονόμου, Καραμάνος, Μπάλλας, Σκόνδρας, Ζουέλα, Σφακιανάκης, Ιγκλέσιας, Γκαρσία, Τάτος, Επστάιν, Μπρίτο, Αναστασάκος, Καραγκούνης, Δημούτσος, Μήτρογλου, Φυτανίδης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (15:00, NOVA, aek365)

Στην Νέα Σμύρνη γίνεται παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον,καθώς μόνο ο Πανιώνιος έχει ισχυρό κίνητρο. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου θέλει τη νίκη για να απομακρυνθεί και άλλο από τις επικίνδυνες θέσεις,ενώ από την πλευρά της η Δόξα Δράμας, η οποία έχει ουσιαστικά υποβιβαστεί, θα αγωνιστεί χωρίς άγχος για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα

Οι αποστολές των δύο ομάδων

Πανιώνιος( Μάντζιος):Μιχαηλίδης, Πόγκασιτς, Σιόβας, Πιέρ, Ρόκας, Αντούνιες, Ρόβας, Κουλουχέρης, Κούρντι, Ντιμπαλά, Κούτσι, Ομο, Οκόγιε, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Σάμαρης, Αμπντουλάγιεβ και Μιλοβάνοβιτς.

Δόξα Δράμας(Κατσαβάκης): Ρόκα, Δαύκος, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Μπριλάκης, Στεργιανός, Ψυχογιός, Αμπουμπακάρι, Λεάντρο, Κάπελ, Κατσικογιάννης, Αγτζίδης, Ουέλινγκτον, Αραβίδης, Κοβάσεβιτς, Σικαλιάς, Κυβελίδης, Κουμπρόγλου, Τσιμπλίδης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ (17:15, ΝΟVA,aek365)

Σημαντικό παιχνίδι γίνεται και στο Αγρίνιο, όπου ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Τάκη Λεμονή θέλει την τρίτη της συνεχόμενη νίκη για να ανέβει και άλλο στην βαθμολογία, ενώ ο ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα σοκ από τον Αστέρα Τρίπολης μέσα στην Τούμπα.

Oι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ(Λεμονής): Τσενάμο, Μπαμπανιώτης, Παλαιολ

Keywords
Τυχαία Θέματα