Κωστένογλου: Καθοριστικός ο βαθμός

22:12 17/3/2012 - Πηγή: AEK365

Δίκαιο χαρακτήρισε το τελικό 1-1 ο Νίκος Κωστένογλου στη συνέντευξη Τύπου. Ο προπονητής σημείωσε πως ο βαθμός της ισοπαλίας είναι καθοριστικός για την ΑΕΚ αφού διατηρεί την απόσταση ασφαλείας από τον Αστέρα Τρίπολης στη μάχη που δίνεται για την είσοδο των πλέι οφ. Αναλυτικά όσα είπε ο Κωστένογλου:

Για την εικόνα του ματς: «Θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που βρήκαν το σθένος να ισοφαρίσουν. Δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις στο παιχνίδι, χάθηκαν βέβαια

εκκατέρωθεν ευκαιρίες. Δεν δικαιούμασταν τη νίκη και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο».

Για την απόδοση του Κωνσταντόπουλου: «Το γκολ το οποίο δεχθήκαμε έγινε από μία αντεπίθεση, ήταν δύσκολη φάση, είχε μία καλή απόκρουση. Θεωρώ πως είναι καλός και στα δύο παιχνίδια που έπαιξε».

Για τον Αστέρα: «Θεωρώ ότι είναι εντυπωσιακή η πορεία του Αστέρα. Αξίζουν συγχαρητήρια στον κ. Τσιώλη. Πιστεύω πάντως πως έχει και καλούς παίκτες και ειδικά από τη μέση και μπροστά, με ταχύτητα και ποιότητα».

Για την εικόνα της ΑΕΚ και δη αυτή της μεσαίας γραμμής: «Η απόδοσή μας δεν ήταν ανάλογη των τριών προηγούμενων παιχνιδιών. Είναι εν μέρει φυσιολογικό, δεν γίνεται να είμαστε συνέχεια σε καλή κατάσταση. Σε αυτό το ματς είναι καθοριστικός ο βαθμός που πήραμε. Σίγουρα ο Βάργκας, μαζί με τον Μάκο και τον Καφέ είχαν «δέσει». Θα πρέπει όμως να είναι ο καθένας υπεύθυνος όποτε του δίνεται η ευκαιρία να παίξει».

Για τον Φούντα: «Του δώσαμε ευκαιρία να μπει και να παίξει. Σίγουρα είναι άπειρος, αλλά πάντα έχω απαιτήσεις απ' όλους. Σήμερα έπαιξε λίγα λεπτά, θεωρώ ότι έχει περιθώρια βελτίωσης».

Keywords
Τυχαία Θέματα