Preview 6ης αγωνιστικής

00:58 28/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΒΕΡΟΙΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 18:15 NS1

Η Βέροια υποδέχεται τον Εργοτέλη για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, ώστε να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα. Ενώ, να σημειωθεί πως τις υπηρεσίες του Γκιγέρμο Πέρεθ μέχρι το τέλος της σεζόν θα στερηθεί η τεχνική ηγεσία της Βέροιας, μιας και ο έμπειρος άσος υπέστη ρήξη χιαστών.
Από την άλλη, ο Εργοτέλης, μετά το 1-1 με τον Πανιώνιο την περασμένη αγωνιστική έχει τον ίδιο

στόχο, ώστε να πάρει ένα σημαντικό τριποντο. Στην αποστολή των Κρητικών επιστρέφει ο Μεχία.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Βέροια: Δεν έχει ανακοινωθεί

Εργοτέλης: Αθανασίου, Καβουσάκης, Τζανακάκης, Πίτσος, Μεχία, Κοιλιάρας, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Κοζορώνης, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Ρομάνο, Μπαντιμπανγκά, Χαντί, Διαμαντάκος, Μπαμ Μπαμ, Πελέ, Χαλκιαδάκης, Αναστασάκος


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 20:30 NS2

Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα και θέλει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο και να επιστρέφει στις νίκες, αν και ξέρει πως έχει δύσκολη αποστολή. Μετά τον Δημήτρη Κολοβό, και ο Παύλος Μητρόπουλος θα μείνει εκτός αποστολής για τον αγώνα του Πανιωνίου.
Ο Ολυμπιακός πάλι μετά την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό στοχεύει να βρει στη Νέα Σμύρνη την επιστροφή στις νίκες. Ο Σαμπού Γιαταμπαρέ υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση και έμεινε εκτός αποστολής τελευταία στιγμή.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Πάνος, Ζαχαράκης, Μενδρινός, Καλτσάς, Γιάννου, Παναγιωτούδης, Ντούνης, Αραβίδης, Καμπάνταης, Μαρουκάκης, Λάσνικ, Ριβέρο, Ν. Παπαδόπουλος

ΟΣΦΠ:Μέγιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Σιόβας, Βάις.

Keywords
Τυχαία Θέματα