Preview 6ης αγωνιστικής

00:17 30/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 17:00 NS2

Ο Πλατανιάς προέρχεται από την ήττα με τον ΠΑΟΚ κι επιθυμεί να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Εκτός αποστολής έμεινε ο Μοράλ, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις.
Ο Πανθρακικός από την άλλη θέλει να συνεχίσει με νίκη και στην Κρήτη, παρουσιάζοντας ένα καλό πρόσωπο. Στην αποστολή του Πανθρακικού θα βρίσκονται οι Κουτσόπουλος και Εμπόου, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυαμτισμών που αντιμετώπιζαν.


Οι αποστολές

των δύο ομάδων:

Πλατανιάς: Αγκιλέρα, Γιακουμάκης, Γιωργαλλίδης, Γουνδουλάκης, Δημήτρης, Ζουμπουλάκης, Ιντζίδης, Κατάι, Μπέλιτς, Μπεριάν, Ναζλίδης, Περιστερίδης, Πόποβιτς, Ραφαέλ, Σιώπης, Στόλερ, Τέτε, Τόρες, Φαΐσκα, Φερνάντες.

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ζοσέ, Μίκουλιτς, Ρομέου, Ιγκόρ, Κάσες, Πόποβιτς, Ντιόγκο, Λαδάκης, Χρήστου, Μπαικαρά, Τζάνης, Εμπόου, Καθάριος, Κατσικοκέρης και Ζεκίνια.


ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 19:30

Η Καλλονή αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο, σε ένα παιχνίδι που θα κλείσει τη αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις και η μοναδική απουσία για την ομάδα της Μυτιλήνης είναι αυτή του Γιόναν Γκαρσία,που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.
Από την πλευρά του ο Ατρόμητος, ο οποίος προέρχεται από τη νίκη επί του Απόλλων έχει βάλει στόχο να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Στην διάθεση του Γιώργου Παράσχου για τον αγώνα της Δευτέρας τέθηκε ο Σωκράτης Φυτανίδης.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΑΕΛΚ: Σιδεράκη, Χογκ, Χωριανόπουλο, Ποντάνι, Λεάντρο Πίντο, Αναστασιάδη, Γκάσιτς, Κριπιντίρη, Φαρία, Σιλιγαρδάκη, Χουανλού, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Γάλα, Λαμπρόπουλο, Μανούσο, Καζάκη, Περόνε, Βλαστέλλη.

Ατρόμητος: Σηφάκης, Τσενάμο, Νάστος, Φάμπιο, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Γκαρσία, Καραμάνος, Μπρίτο, Ούμπιντες, Παπαδόπουλος, Καραγκούνης, Ναπολεόνι, Γεωργίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα