Preview 8ης αγωνιστικής

01:02 27/10/2012 - Πηγή: AEK365

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 17:15 NS2

Ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Αστέρα για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα και στόχος των Βοιωτών είναι να πάρουν τη νίκη, ώστε να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής. Από την πλευρά της η ομάδα της Τρίπολης θα ταξιδέψει με τον Ναβάρο. Αντίθετα, εκτός πλάνων έμεινε για ένα ακόμη παιχνίδι ο Πιπίνης, αλλά και Καστέλς. Τέλος στην αποστολή επέστρεψε ο Γιαλούσης.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός; Κυριακίδης, Κασμερίδης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Χοσέμι,

Κόρμπος, Κουτσόπουλος, Ζησόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργίου, Λισγάρας, Μεντί, Μαχαίρας, Ροτζέριο, Ακόστα, Πόι, Βασιλείου, Μπουντόπουλος και Πινέιρο.

Αστέρας: Φούλοπ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης, Σανκαρέ, Αλβάρεζ, Ουσέρο, Καρντάσιο, Φραγκουλάκης, Ναβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Μπακασέτας, Περόνε, Καλαντζής.


ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 17:15 NS3

Ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Δημήτρης Παπαδόπουλος κι έτσι συμπεριελήφθη κανονικά στην αποστολή του Πανθρακικού για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο τη νίκη και γι αυτό θα προσπαθήσουν να δείξουν τον καλό τους εαυτό απέναντι στους Νεοσμυρνιώτες.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν την διάθεσή τους τον Μάρκο Ντούνη, ο οποίος λόγω γαστρεντερίτιδας και θα επιδιώξουν να συνεχίσουν τις καλές τους εμφανίσεις για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Πανθρακικός: Αντίλοβιτς, Κουτσόπουλος, Αθανασιάδης, Σκλιοπίδης, Βιγιαρέχο, Σαρακατσάνος, Σερφά, Μακρυδημήτρης, Χρήστου, Μουνάφο, Λαδάκης, Κάσελαν, Βαϊρουά, Μπαϊκαρά, Μίνγκας, Λουσέρο, Παπαδόπουλος, Κοντογουλίδης, Κυβελίδης.

Πανιώνιος: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Σπυρόπουλος, Κούρος, Ρόκας, Ρόβας, Ανδράλας, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Οκόγιε, Σάμαρης, Γουνδουλάκης, Αραβίδης, Γιαννούλης, Κοντοχρήστος, Κολοβός, Διαμαντάκος.

ΚΕΡΚΥΡΑ - Π.Α.Ο.Κ. 19:30 NS2

Στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (27/10) απέναντι στον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Άκης Μάντζιος στην Κέρκυρα. Οι Φαίακες θέλουν ακόμα μια νίκη για να συνεχίσουν με νίκη στο Πρωτάθλημα.
Από την άλλη ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στην διάθεσή του και θα στοχεύσει σε ένα διπλό ψυχολογίας ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Κέρκυρα;Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Κοντοδήμος, Τσουμάνης, Μπουκουβάλας, Ζουμπουλάκης, Έντερ, Βενέτης, Παπαδήμας, Λεόν, Σταμογιάννος, Ηλιάδης, Κρητικός, Καραλής, Τσοκάνης, Βασιλόγιαννης, Αγρίτης, Μπάρκογλου, Γιάντσης, Διαμαντόπουλος.

ΠΑΟΚ:πολογίζονται για το παιχνίδι από τον Γιώργο Δώνη. Οι υπόλοιποι παίκτες της 20άδας είναι: Xακόμπο, Γλύκος, Αποστολόπουλος, Έτο, Λίνο, Κωνσταντινίδης, Σταφυλίδης, Κουμάλο, Κατσικάς, Ιντζίδης, Λάζαρ, Φωτάκης, Παναγιωτούδης, Κίτσιου, Πέλκας, Γιάννου, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα