Preview 9ης αγωνιστικής

00:16 4/11/2012 - Πηγή: AEK365

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 15:00 NS1

Δύο ευχάριστα νέα επεφύλασσε η τελευταία προπόνηση της Ξάνθης ενόψει Λεβαδειακού για τον Νίκο Κωστένογλου, ο οποίος είδε τους Ρικάρντο Ντάνι και Πέτρο Μάνταλο να θέτουν εαυτούς στη διάθεσή του για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής στα Πηγάδια. Έτσι οι γηπεδούχοι έχουν θέσεις ως στόχο τους τρεις βαθμούς για να επιστρέψουν στις νίκες.
Ενώ, ο Λεβαδειακός που

προέρχεται κι αυτός από τη λευκή ισοπαλία τη περασμένης αγωνιστικής θέλει να κάνει μια καλή εμφάνιση που θα του δώσει δικαίωμα να ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα μέσα στα Πηγάδια. Αυτό που ικανοποιεί τον Παράσχο είναι πως θα έχει στην διάθεσή του τους Μάουρο Πόι και Βαγγέλη Κουτσόπουλο, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και τέθηκαν στην διάθεσή του.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΞΑΝΘΗ: Λοντίγκιν, Λυμπερόπουλος, Μπαξεβανίδης, Κομεσίδης, Καζούμπα, Βάλλας, Γούτας, Φλίσκας, Ντάνι, Μάνταλος, Βασιλακάκης, Γκατσολάρι, Πλατέλλας, Ονουάτσι, Μαρσελίνιο, Τριάδης, Νάκας, Ράνος, Μαρκόφσκι, Μαρίν.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Κυριακίδης, Κασμερίδης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργίου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Μαχαίρας, Ροτζέριο, Μίλιεβιτς, Ακόστα, Πόι, Βασιλείου, Μπουντόπουλος, Πινέιρο


ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 17:15 NS3

Πανέτοιμος είναι ο Αστέρας Τρίπολης για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ολοκλήρωσε την προετοιμασία του χωρίς προβλήματα. Ο Σάκης Τσιώλης είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς επέστρεψε και ο Πιπίνης, που ήταν τραυματίας. Ο Αστέρας θέλει να συνεχίσει την καλή του εικόνα στα εντός έδρας παιχνίδια και στόχος είναι η επίθεση από το πρώτο λεπτό, προκειμένου να φτάσει γρήγορα στο γκολ και γενικότερα να ελέγξουν τον ρυθμό.
Από την άλλη ο ΠΑΣ θα ταξιδέψει στην Τρίπολη πληγωμένος, δηλαδή χωρίς τον τιμωρημένο Τάσο Πάντο, τον εδώ και καιρό τραυματία Γιώργο Ντάσιο, τον Τζάνη, αλλά και τον Χρήστο Πατσατζόγλου που αντιμετωπίζει προσωπικό πρόβλημα.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΑΣΤΕΡΑΣ: Φούλοπ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Φορμίκα, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης, Σανκαρέ, Αλβάρεζ, Ουσέρο, Καρντάσιο, Ναβάρο, Αλβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Μπακασέτας, Περόνε, Καλαντζής και Γκάμπριελ.

ΠΑΣ: Ταμπάσης, Φεγκρούς, Αυγενικού, Μπέριος, Τζημόπουλος, Οικονόμου, Ίλιτς, Κοροβέσης, Βίλα, Γεωργίου, Λίλα, Κεϊτά, Τσουκαλάς, Ντε Βινσέντι, Νικλητσώτης, Γιάκος, Μιχαήλ, Κολοβέτσιος.


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 17:15 NS1

Πανιώνιος και ΠΑΟΚ κοντράρουν τα ξίφη τους για τη 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι έχουν ως στόχο τη συνέχεια των θετικών αποτελεσμάτων και την παραμονή στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει δυο σημαντικά προβλήματα καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Λεωνίδα Καμπάνταη και του Κώστα Μενδρινού, οι οποίοι είναι τραυματίες ενώ εκτός μάχης είναι και ο, εδώ και καιρό, τραυματίας Ευθύμης Κουλουχέρης.
Ενώ, από την πλευρά τους οι Θεσσαλον

Keywords
Τυχαία Θέματα