Συνέχεια στη Θεσσαλονίκη

22:42 3/11/2012 - Πηγή: AEK365

Η 4η αγωνιστική της Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-2013 συνεχίζεται αύριο στο κλειστό του ΠΑΟΚ (17.00, Δεληκωστίδης, Βασιλειάδης, Κομισάριος: Κάλλης) όπου ο αήττητος ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΑΟ Κηφισιάς, που τη μοναδική του νίκη την έχει πανηγυρίσει εκτός έδρας.

«Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία, ωστόσο παίζουμε με μια ομάδα την οποία πάντα χαρακτήριζα επικίνδυνη, αλλά φέτος πέρα από επικίνδυνη είναι

και πολύ καλή», είπε ο Γιάννης Μέλκας και συμπλήρωσε: «Δεν μας ξεγελά η χαμηλή βαθμολογική συγκομιδή της και για μένα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε δώσει μέχρι στιγμής».

Στους γηπεδούχους παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του Άδωνις Μορέλο, ο οποίος λόγω τενοντίτιδας είχε αγωνιστεί ελάχιστα και στο εκτός έδρας ματς με τον Παμβοχαϊκό.
Στους φιλοξενούμενους όμως τα προβλήματα είναι περισσότερα και ο Κώστας Αρσενιάδης έχει μεγάλους πονοκεφάλους.

Οι Παπαγγελόπουλος, Μπούρας δεν ακολούθησαν την αποστολή στη Θεσσαλονίκη λόγω τραυματισμών, οι Καριπίδης, Σαρικεΐσογλου είναι εξαιρετικά αμφίβολοι ενώ πρόβλημα αντιμετωπίζει κι ο Μπέλλος ωστόσο ο τελευταίος λογικά θα αγωνιστεί.

«Για το παιχνίδι δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα. Περάσαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα και το μόνο που εύχομαι είναι να είμαστε υγιής», τόνισε ο Κώστας Αρσενιάδης σημειώνοντας παράλληλα ότι: «Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ενισχυμένος, βρίσκεται σε καλή κατάσταση, κι εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Keywords
Τυχαία Θέματα