Πήρε πάλι φωτιά η Πρέμιερ (VIDEO)

16:39 29/3/2014 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE-32η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.: 1-1
Γήπεδο: Emirates

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι ανάμεσα σε Άρσεναλ και Σίτι και πλέον η μάχη για τον τίτλο πήρε και πάλι φωτιά.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Σαμπαλέτα έκανε το γύρισμα από δεξιά, η άμυνα της Άρσεναλ έκοψε και στη συνέχεα το σουτ του Νάβας, πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 12' ο Ροσίτσκι έπεσε στην περιοχή και ζήτησε πέναλτι, αλλά δεν υπήρχε κάτι' κι έτσι φτάσαμε στο 18ο λεπτό, όταν και η Σίτι βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Η Σίτι βγήκε

στην κόντρα με τον Σίλβα ο οποίος έδωσε στον Τζέκο, ο Βόσνιος έκανε το σουτ στο δοκάρι, η μπάλα επέστρεψε στα πόδια του Σίλβα στην κενή εστία και ο Ισπανός ενστικτωδώς σκόραρε, ενώ στο 22' ακυρώθηκε σωστά το γκολ του Ζιρού, ως οφσάιντ. Στο 30ο λεπτό το σουτ του Νασρί έξω από την περιοχή, δεν ανησύχησε τον Σέζνι.

Η Άρσεναλ μπήκε καλύτερα στην επανάληψη και στο 53ο λεπτό έφερε στα ίσα το σκορ. Μετά τη συρτή σέντρα του Ποντόλσκι από αριστερά, ο Φλαμινί κινήθηκε σαν φορ και με εξαιρετικό τελείωμα από το πέναλτι με το αριστερό έκανε το 1-1. Στο 60ο λεπτό ο Ποντόλσκι πλάσαρε από κοντά, αλλά ο Χαρτ έδιωξε με τα πόδια, ενώ στο 62' το σουτ του Σίλβα κόντραρε. Στο επόμενο λεπτό το σουτ του Φλαμινί πέρασε μόλις άουτ, όπως και η κεφαλιά του Ζιρού στο 72', ενώ στο 75' μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Σέζνι, το σουτ του Τζέκο κόντραρε σε σώματα.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Σανιά, Μερτεζάκερ, Βερμάελεν, Γκιμπς, Αρτέτα, Ροσίτσκι, Φλαμινί, Καθόρλα, Ποντόλσκι (79' Τσάμπερλεϊν), Ζιρού (85' Σανόγκο).

ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σαμπαλέτα, Κομπανί, Ντεμικέλις, Κλισί, Τουρέ, Φερναντίνιο, Νάβας (64' Μίλνερ), Σίλβα, Νασρί (80' Γκαρθία), Τζέκο (85' Νεγρέδο).

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΚΑΡΝΤΙΦ: 3-3
Γήπεδο: Χόθορνς

Χαμένες βγήκαν Γουέστ Μπρομ και Κάρντιφ που έμειναν στο 3-3 σε ένα τρομερό ματ.

Η Γουέστ Μπρομ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 9ο λεπτό βρέθηκε να προηγείται με 2-0. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Αμαλφιτανό άνοιξε το σκορ με απίστευτη ενέργεια ενώ στο 8' ο Βύντρα έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Ντόρανς με πλασέ έγραψε το 2-0. Στο 17ο λεπτό ο Μπέλαμι έβγαλε όμορφη σέντρα αλλά ο Κάμπελ δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα, ενώ στο 29' ο Ματς με σέντρα σουτ μείωσε σε 2-1 για την Κάρντιφ.

Στο 49ο λεπτό ο Ντόουσον μπερδεύτηκε και δεν μπόρεσε να σκοράρει μέσα από την περιοχή, ενώ στο 50' το σουτ του Μολούμπου κόντραρε κι άλλαξε πορεία αλλά και πάλι ο Μάρσαλ έπεσε κι έδιωξε. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μάρσαλ σταμάτησε εντυπωσιακά το σουτ του Βύντρα, ενώ στο 62' ο Φόστερ έδιωξε δύσκολα το σουτ του Κάμπλ έξω από την περιοχή. Τελικά στο 73ο λεπτό ο Μέδελ εκτέλεσε το φάουλ και ο Κόκερ με κεφαλιά έφερε στα ίσα το σκορ. η Γουέστ Μπρομ έκανε το 3-2 στο 90+4' με τον Μπιφουμά και όλα έδειχναν πως θα παρέι μια τεράστια νίκη αλλά με τη σέντρα ο Ντέλι έκανε το 3-3 κι έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Κάρντιφ.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Φόστερ, Ριντ, ΜακΌλεϊ, Ντόουσον, Ρίτζουελ, Μόρισον, Μουλούμπου, Ντόρανς (85' Γκέρα), Αμαλφιτανό (70' Μπεραΐνο), Σεσενιό, Βύντρα (78' Μπιφουμά).

ΚΑΡΝΤΙΦ: Μάρσαλ, Φάμπιο (35' Ζαχά), Τέρνερ, Κόκερ, Καθρίν, Τέιλορ, Μεδέλ (88' Γουίτιγχαμ), Ματς, Γκούναρσον (46' Ντέλι), Μπέλαμι, Κάμπελ.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΤΣΕΛΣΙ: 1-0
Γήπεδο: Σέλχαρστ Παρκ

Χαρακίρι έκανε η Τσέλσι, που έχασε με 1-0 από τον Κρίσταλ Πάλας και βλέπει τον τίτλο να της φεύγει από τα χέρια, μία βδομάδα μόλις μετά από το 6-0 επί της Άρσεναλ.

Στο 18ο λεπτό ο Αθπιλικουέτα έβγαλε όμορφα από αριστερά για τον Σίρλε, που δεν μπόρεσε να τελειώσει σωστά τη φάση, πιεζόμενος και από τον Γουόρντ, ενώ στο 26' μετά από σέντρα του Πάντσεον, ο Μπολασιέ κατέβασε μέσα στην περιοχή αλλά αστόχησε από κοντά. Στο 42ο λεπτό η Πάλας έχασε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία, καθώς μετά από λάθος των Κέιχιλ και Ιβάνοβιτς, ο Πάντσεον έκανε το σουτ, με την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ.

Στο 48ο λεπτό η Πάλας άνοιξε το σκορ, καθώς ο Τέρι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, ενώ στο 54' ο Σπερόνι έδιωξε δύσκολα το βολέ του Αζάρ. Στο 62ο λεπτό το σουτ του Πάντσεον έξυσε το δοκάρι του Τσεχ, ενώ στο 63' η κεφαλιά του Τέρι έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 74' ο Σπερόνι πραγματοποίησε απίστευτη επέμβαση σε πλασέ του Αζάρ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Ζερόμ έφυγε μόνος με τον Τσεχ αλλά σημάδεψε το δοκάρι της Τσέλσι.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Σπερόνι, Μαριάπα, Νταν, Ντελάνεϊ, Γουόρντ, Ντικατσόι, Γέντινακ, Πάντσεον (90+2' Παρ), Λέντλεϊ, Μπολασιέ (71' Ο'Κίφι), Ζερόμ (88' Μάρεϊ)

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Λουίς (46' Όσκαρ), Μάτιτς, Λάμπαρντ (57' Σαλάχ), Σίρλε (72' Μπα), Αζάρ, Τόρες

ΣΤΟΟΥΚ-ΧΑΛ: 1-0
Γήπεδο: Μπριτάνια

Τη νίκη με 1-0 πανηγύρισε η Στόουκ επί της Χαλ σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς.

Στο 10ο λεπτό ο Μπέγκοβιτς είπε όχι σε όμορφο σουτ του Χάντλστοουν, ενώ στο 14' ο Λονγκ έβγαλε τη σέντρα αλλά η κεφαλιά του Ροσενιόρ δεν βρήκε στόχο.

Στο 48ο λεπτό ο Χάρπερ απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Οντεμβίγκι, ενώ στο 56' ο Μπέγκοβιτς απέκρουσε το σουτ του Μέιλερ και στην επαναφορά ο Γέλαβιτς αστόχησε εξ επαφής. Τελικά στο 62ο λεπτό ο Οντεμβίγκι έκανε την κούρσα, απέφυγε τον Ντέιβις και με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τη Στόουκ. Στο 71' ο Οντεμβίγκι αστόχησε από κοντά και στο 75' ο Χάρπερ έδιωξε το πλασέ του Άϊρλαντ,

ΣΤΟΟΥΚ: Μπέγκοβιτς, Πίετερς, Γουίλσον, Σόουκρος, Κάμερον, Αρναούτοβιτς (85' Άνταμ), Ενζονζί, Γουέλαν (83' Παλάσιος), Άιρλαντ, Οντεμβίγκι, Κράουτς (87' Γκουτϊντετί)

ΧΑΛ: Χάρπερ, Ροσένιορ, Μπρους (71' Αλούκο), Τσέστερ, Ντέιβις, Μέιλερ, Χάντλστοουν (82' Κουΐν), Λίβερμορ, Γέλαβιτς (79' Σαγκμπό), Λονγκ, Ελμοχαμαντί

ΣΟΥΟΝΣΙ-ΝΟΡΙΤΣ: 3-0
Γήπεδο: Λίμπερτι

Κλείδωσε ουσιαστικά την παραμονή της η Σουόνσι, που κέρδισε με 3-0 τη Νόριτς.

Στο 8ο λεπτό οι Σέλβεϊ, Ράνχελ και Μίτσου συνδυάστηκαν όμορφα, με τον Ισπανό να σουτάρει άουτ από καλή θέση, ενώ και στο 24' ο Μίτσου αστόχησε από κοντά και στο 27' οι Ρούτλετζ και Μίτσου, έκρυψαν την μπάλα, με τν Ισπανό να σουτάρει και τον Ράντι να αποκρούει, ενώ στην επαναφορά ο Ντε Γκουζμάν κόπηκε απ' τον Χόουσον. Τελικά στο 30ο λεπτό η πίεση των «κύκνων» έφερε αποτέλεσμα, καθώς ο Ντε Γκουζμάν με όμορφο σουτ από το ύψος της περιοχής, έκανε το 1-0. Μάλιστα στο 38ο λεπτό ο Μπόνι έβγαλε με τρομερό τακουνάκι στον Ντε Γκουζμάν κι εκείνος με κοντινό πλασέ έγραψε το 2-0, ενώ στο 39' ο Βορμ απέκρουσε όμορφα την κεφαλιά του Μάρτιν.

Στο 47ο λεπτό ο Ουίλιαμς έκοψε πάνω στη γραμμή το σουτ του Σνόντγκρας, ενώ στο 53' ο Σέλβεϊ έκανε το σουτ που πέρασε μόλις άουτ. Στο 66ο λεπτό ο Βορμ σταμάτησε τον Φαν Βολφσβίνκελ, ενώ στο 75' ο Σέλβεϊ έδωσε για τον Ρούτλετς που έκανε το 3-0 μέσα από την περιοχή.

ΣΟΥΟΝΣΙ: Φορμ, Ράνχελ, Τσίκο, Ουίλιαμς, Ντέιβις, Μπρίτον, Σέλβεϊ, ντε Γκουζμάν (76' Ντάιερ), Ρούτλετζ, Μίτσου (73' Ερνάντες), Μπόνι (88' Βάσκεθ)

ΝΟΡΙΤΣ: Ράντι, Μάρτιν, Μπένετ, Μπασόνγκ, Όλσον, Σνόντγκρας, Χόουσον (46' Γκουτιέρες), Τετέι, Χούλαχαν (46' Τζόνσον), Ελμάντερ, φαν Βολφσβίνκελ (74' Χούπερ)

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: 4-0
Γήπεδο: Σεντ Μέρις

Τη νίκη με 4-0 πήρε η Σαουθάμπτον κόντρα στη Νιούκαστλ και την πέρασε στη βαθμολογία.

Στο 7ο λεπτό το σουτ του Ροντρίγκες σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Έλιοτ, ενώ στο 10' ο Τσέιμπερς έβγαλε όμορφη σέντρα για τον Ροντρίγκες, που έπιασε την κεφαλιά αλλά και πάλι αστόχησε για λίγο. Στο 12ο λεπτό ο Έλιοτ απέκρουσε εντυπωσιακά τη σκαστή κεφαλιά του Ροντρίγκες, ενώ και στο 15' είπε όχι σε όμορφο σουτ του Λάμπερτ. Στο 18ο λεπτό η κεφαλιά του αμαρκάριστου Λόβρεν πέρασε λίγο άουτ, ενώ σο 27' το σουτ του Λάμπερτ έφυγε μόλις άουτ. Στο 42ο λεπτό ο Έλιοτ πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε κοντινό πλασέ του Ροντρίγκες, αλλά στο 45+1' ο άσος της Σαουθάμπτον πήρε εκδίκηση κι έκανε το 1-0 με κοντινή προβολή μετά από σέντρα του Λάμπερτ.

Οι «άγιοι» μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη και στο 48ο λεπτό μετά από σέντρα του Λαλάνα, ο Λάμπερτ από κοντά έγραψε το 2-0. Μάλιστα στο 70ο λεπτό ο Λαλάνα με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή, έκανε το 3-0 για τη Σαουθάμπτον, ενώ στο 71' ο Μπόρουτς απέκρουσε το σουτ του Σισέ. Το τελικό 4-0 έκανε στο 89ο λεπτό ο Ροντρίγκες με κοντινό πλασέ.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Μπόρουτς, Τσέιμπερς, Φοντέ, Λόβρεν, Σο, Ντέιβις (72' Σνάιντερλιν), Κορκ, Γουόρντ-Πρόους, Λαλάνα (90' Γκάλαγκερ), Ροντρίγκες, Λάμπερτ (81' Ραμίρες)

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Έλιοτ, Κολοτσίνι, Γιανγκά-Εμπιβά (46' Σαντόν), Γουίλιαμσον, Αϊνταρά, Τιοτέ, Ανίτα, Σισοκό (78' Ντάμετ), Μπεν Αρφά (46' Ντε Γιονγκ), Γκουφράν, Σισέ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: 4-1
Γήπεδο: Ολντ Τράφορντ

Μπορεί οι φίλαθλοι της Γιουνάιτεντ να καλούσαν τον Μόγες να φύγει μέσω πανό που κρεμόταν σε ανεμόπτερο και πετούσε πάνω από το «Ολντ Τράφορντ», ωστόσο η Γιουνάιτεντ επικράτησε με 4-1 της Άστον Βίλα κι έμεινε ζωντανή στο παιχνίδι της Ευρώπης.

Το ματς ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για τη Γιουνάιτεντ καθώς στο 13ο λεπτό ο Γουέστγουντ, ενώ στο 17' η κεφαλιά του Κλαρκ έφυγε λίγο άουτ. Τελικά στο 20ο λεπτό η Γιουνάιτεντ έφερε στα ίσα το σκορ καθώς ο Καγκάβα έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Ρούνεϊ με κεφαλιά από κοντά, έκανε το 1-1. Μάλιστα στο 45ο λεπτό ο Μπακουνά ανέτρεψε τον Μάτα μέσα στην περιοχή και ο Ρούνεϊ από τα 11 μέτρα έγραψε το 2-1.

Στο 50ο λεπτό ο Μπεντεκέ κατέβασε όμορφα στην περιοχή αλλά έπιασε αέρα εξ επαφής, ενώ στο 53' η κεφαλιά του ίδιου παίκτη έφυγε μόλις άουτ. Τελικά στο 57ο λεπτό μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Άστον Βίλα, ο Μάτα με σουτ έγραψε το 3-1. Αυτό ήταν μάλιστα το πρώτο γκολ του Ισπανού με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων». Στο 72ο λεπτό ο Γκουζάν έδιωξε δύσκολα το σουτ του Μάτα, ενώ στο 77' ο το σουτ του Μπεντεκέ έφυγε μόλις άουτ. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Τσικαρίτο στις καθυστερήσεις με όμορφο πλασέ μετά από ασίστ του Φελαϊνί.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Ράφαελ (46' Κάρικ), Τζόουνς, Βίντιτς, Μπίτνερ, Γιάνγκ, Φελαϊνί, Φλέτσερ, Καγκάβα (68' Γιανουζάι), Μάτα, Ρούνεϊ (75' Τσικαρίτο)

ΆΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκουζάν, Μπακούνα, Φλααρ, Κλαρκ, Μπέρτραντ, Γουέστγουντ, Ντελφ, Ολμπράιτον (81' Λόουτον), Βέιμαν, Μπεντεκέ, Αγκμπονλαχόρ (71' Τόνεφ)

Keywords
Τυχαία Θέματα