You ‘re just too good to be true…

19:45 13/11/2011 - Πηγή: AEK365

Άλλες έχουν γούνα, άλλες πετούν και άλλες σκοτώνουν για πλάκα. Όλες όμως έχουν δύο κοινά χαρακτηριστικά. Είναι κούκλες και δυστυχώς δεν υπάρχουν. Δείτε τα 20 πιο hot κορίτσια που έχουν δημιουργηθεί πότε είτε για κόμικ είτε για καρτούν.

20. Mystique

Η κυρία με το μπλε δέρμα έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο Ms Marvel τον Μάιο του 1978. Από τότε έγινε μια σταθερή αξία για την Marvel.

Εντυπωσιακή εμφάνιση και πάντα το κακό στο μυαλό της. Έχει ένα κόλλημα με τον Wolverine. Η ενσάρκωση της από την Ρεμπέκα Ρόμιν την ανέβασε επίπεδο.

19. Viper

Παλιά και αυτή στο κουρμπέτι καθώς η ξεκίνησε στο «Captain America» τον Φεβρουάριο του 1969. Όμορφη και θανάσιμη η κυρία Viper που πλέον ονομάζεται και Madame Hydra. Μην σας ξεγελά ότι κοιτάζει μόνο από το ένα μάτι.

18. Mary Jane

Η κυρία Spiderman ξεκίνησε σε ένα απλό κοριτσάκι και κατέληξε μια σεξοβόμβα που δουλεύει σαν μοντέλο. Η κοκκινομάλλα Mary Jane τρέλανε τον Peter Parker που την παντρεύτηκε. Πρώτη εμφάνιση τον Ιούνιο το 1965.

17. Back Widow

Τον Απρίλιο του 1964 γνωρίσαμε την «Μαύρη Χήρα». Το alter ego της ρωσίδας Ναταλίας Ρομανόβα. Σέξι, μυστηριώδης και μπερδεμένη. Στα χρόνια που πέρασαν η Marvel έκανε εντυπωσιακές αλλαγές πάνω της ώστε ακόμα και ο Daredevil την ερωτεύτηκε. Όταν η Σκάρλερ Γιόχανσον την υποδήθηκε το γλυκό έδεσε.

16. Jean Gray

«Good girl gone bad» αυτή είναι η ιστορία της ζωής της Jean που ξεκίνησε σαν το κοριτσάκι που κοιτούσε στα μάτια τον Cyclops και τελικά όχι τον κεράτωσε αλλά τελικά τον σκότωσε. Πρώτη εμφάνιση το μακρινό 1963. Η Φάμκε Γιάνσεν ήταν η τέλεια επιλογή για την κυκλοθυμική κυρία Γκρέι.

15. The Baroness

Η μοχθηρή Βαρώνη της Κόμπρα εμφανίστηκε για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 1982. Αρχικά η Harbro δεν είχε δώσει το απαραίτητο βάρος στην σεξουαλικότητα της αλλά γρήγορα αυτό άλλαξε. Διατηρεί σχέση με έναν τύπο με σιδερένιο κεφάλι, γούστα είναι αυτά.

14. Elektra

Κορίτσι από τον τόπο μας η Ηλέκτρα Νάτσιος. Δημιούργημα του Φρανκ Μίλερ για την Marvel που μας την σύστησε με το 1978 μέσα από το Daredevil. Είχε ένα φλερτάκι με τον κύριο «D» αλλά γρήγορα έπεσε θύμα ενός τύπου που δεν αστοχεί ποτέ. Η Marvel έχει υποσχεθεί να μην την... αναστήσει χωρίς την άδεια του Μίλερ. Την ενσάρκωσε τέλεια η Τζένιφερ Γκάρνερ.

13. Vampirella

Εμφανίστηκε πρώτη φορά το 1969 και αρχικά απλά έκανε την εισαγωγή σε ιστορίες για Βαμπίρ. Τελικά γρήγορα έγινε η πρωταγωνίστρια του κόμικ. Λογική εξέλιξη αν δούμε την εικόνα της.

12. Black Cat

Ο Spiderman την δάγκωσε με την γατούλα αλλά ακόμα και αυτός δεν μπόρεσε να την κάνει καλό κορίτσι. Η Felicia δεν μπορεί τις light καταστάσεις και την έκανε αφού τυράννησε τον Parker. Πρώτη εμφάνιση το 1979.

11. Wonder Woman

Η πριγκίπισσα Ντιάνα είναι Αμαζόνα και ευτυχώς δεν αποφάσισε να κόψει το ένα της στήθος. Είναι ίσως η πιο παλιά της λίστα καθώς η DC μας την παρουσίασε για πρώτη φορά τον Δεκέμβριου του 1941(!).

Keywords
Τυχαία Θέματα