Αδαμίδης: Ο Λεονάρντο θα μείνει στην ΑΕΚ!

02:41 24/1/2012 - Πηγή: AEK365

Όπως σας αναφέραμε και πριν από λίγο από το aek365.gr, οι Σταύρος Αδαμίδης, Μάκης Κασνακίδης και ο εκπρόσωπος του Λεονάρντο Γιάννης Καινούργιος είχαν συνάντηση για δεύτερη φορά εντός της μέρας για να συζητήσουν την παραμονή ή όχι του παίκτη στην ΑΕΚ, μετά την προσφυγή που κατέθεσε στην ΕΠΟ. Μετά το τέλος της μεταμεσονύκτιας συνάντησης τους ο πρόεδρος της ΠΑΕ εξερχόμενος

από το ξενοδοχείο της Αττικής Οδού τοποθετήθηκε για το θέμα του Λεονάρντο και του Καράμπελα μετά τις προσφυγές τους.

«Εδώ και μέρες είχα ρωτήσει και τον παίκτη και τον μάνατζέρ του αν είχαν σκοπό να καταθέσουν προσφυγή και μου απάντησαν αρνητικά. Σήμερα συναντηθήκαμε δύο φορές με τον μάνατζερ του Λεονάρντο ο οποίος μου είπε ότι ο μόνος λόγος που έγινε η προσφυγή ήταν για να διασφαλίσει ο παίκτης τα χρήματά του και όχι επειδή έχει πρόθεση να πάει σε άλλη ομάδα. Πιστεύω ότι μέχρι αύριο το πρωί θα έχουμε οριστική λύση και ο παίκτης θα παραμείνει στο ρόστερ της ΑΕΚ» είπε ο Αδαμίδης για τον «Λεό», ενώ για τις προτάσεις που έχει ο παίκτης και θέλει να φύγει «Δεν μας είπε κάτι τέτοιο, μας είπε ότι έκανε προσφυγή για να διασφαλίσει τα χρήματά του και πως στόχος του είναι να παραμείνει στην ΑΕΚ».

Για την προσφυγή του Νίκου Καράμπελα, ο Αδαμίδης είπε «Με τον Καράμπελα συναντηθήκαμε για πολύ ώρα το πρωί, απέρριψε την πρόταση της Καλσρούης μετά τη συνάντηση που είχαμε και μάλιστα το απόγευμα μου δήλωσε ότι δεν υφίσταται η προσφυγή του, οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μας είπε πως αν έρθει κάποια άλλη πρόταση η οποία θα του εξασφαλίζει πολλά περισσότερα χρήματα από αυτά που λαμβάνει στην ΑΕΚ, να το δούμε θετικά και συμφωνήσαμε να μην σταθούμε εμπόδιο. Προς το παρών παραμένει ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ».

Keywords
Τυχαία Θέματα