ΑΕΚ: Μία οικογένεια…

12:12 5/9/2013 - Πηγή: AEK365

Υπάρχουν στιγμές που δείχνουν ότι η φετινή ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα έχει αλλάξει - προς το καλύτερο εννοείται. Το κλίμα δείχνει οικογενειακό, άπαντες εμφανίζονται δεμένοι μεταξύ τους με στόχο να δημιουργηθεί μία ομάδα με μέλλον. Το κλίμα μεταξύ των παικτών είναι άριστο, κάτι που φάνηκε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο χθες στη Ραφήνα. Πολλοί παίκτες έμειναν εκτός αποστολής κι όμως βρέθηκαν το απόγευμα στο γήπεδο και παρακολούθησαν το φιλικό - όταν πέρυσι σε αρκετά παιχνίδια εκτός έδρας όσοι έμεναν εκτός 18άδας έμεναν σπίτια

τους. Ο Τσιρίλο ήταν εκεί και φωτογραφήθηκε με τον κόσμο, ο Γεωργέας το ίδιο, ενώ ξεχωριστή ήταν η εικόνα των Μπρέσεβιτς και Κορδέρο μαζί με τις γυναίκες τους. Μάλιστα, το σημαντικό της ιστορίας, που δείχνει πως το κλίμα μεταξύ των παικτών είναι οικογενειακό, έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι Κορδέρο και Μπρέσεβιτς συνόδευαν τη μητέρα του Μούργκα.

Οι τρεις ξένοι της ΑΕΚ έχουν δεθεί από την πρώτη στιγμή. Κανείς δεν γνώριζε κανέναν πριν έρθουν στην ΑΕΚ. Ο Μούργκα με τον Μπρέσεβιτς γνωρίστηκαν στο ξενοδοχείο που φιλοξενούνταν από την ομάδα τις πρώτες μέρες τους στην Ελλάδα, ενώ πλέον συγκατοικούν σε μία μεζονέτα. Ο Κορδέρο «κόλλησε» μαζί τους αμέσως από τις προπονήσεις και όλοι μαζί δείχνουν να απολαμβάνουν τη μεταξύ τους παρέα εκτός προπονήσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα