Κόντε: Δεν είμαστε χαμένοι από χέρι

11:16 5/9/2013 - Πηγή: AEK365

Την φετινή σεζόν η Γιουβέντους είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την μεγάλη πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ όπως υπογράμμισε ο Αντόνιο Κόντε ο οποίος πρόσθεσε πως η ομάδα του δεν είναι χαμένη από χέρι σε σχέση με τις ομάδες που έχουν μεγαλύτερες οικονομικές δυνατότητες.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ιταλίας τόνισε: "Είμαστε πιο έμπειροι και πιο δυνατοί από πέρσι. Ξέρουμε αυτό που μας περιμένει και θεωρώ πως θα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την μεγάλη πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Γιουβέντους θα είναι ανάμεσα στις πρωταγωνίστριες. Θα δυσκολέψουμε κάθε αντίπαλο,

είμαι σίγουρος για αυτό. Σίγουρα δεν έχουμε τις οικονομικές δυνατότητες των άλλων μεγάλων ομάδων. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είμαστε χαμένοι από χέρι. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να καλύψουμε την απόσταση που μας χωρίζει από τους αντιπάλους μας. Και αυτό θα γίνει με σκληρή δουλειά, με εμπνεύσεις και με φαντασία, κάτι που δεν λείπει από το ιταλικό ποδόσφαιρο".
Ο Κόντε έδωσε τις εκτιμήσεις του για την εφετινή πορεία των ιταλικών ομάδων στο Τσάμπιονς Λιγκ λέγοντας το εξής: "Καλή πορεία μπορούμε να κάνουμε και εμείς και η Μίλαν και η Νάπολι. Δεν ξέρω αν μπορούμε να κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ, ίσως είναι νωρίς ακόμα για μια ιταλική ομάδα να φτάσει τόσο ψηλά".
Τέλος ο προπονητής της Γιουβέντους σχολίασε την ευχή του Μισέλ Πλατινί ο οποίος θέλει να απονείμει το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ στην αγαπημένη του ομάδα πριν την λήξη της θητείας του. Όπως είπε ο Κόντε: "Πότε λήγει η θητεία του; Το 2015; Ίσως θα έπρεπε να ανανεωθεί για μερικά χρόνια ακόμα. Μέχρι τότε, δεν νομίζω ότι προλαβαίνουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα