Αέρας η Ντνίπρο, κόλλησε η Φιορεντίνα

00:00 29/11/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 5ος ΟΜΙΛΟΣ- 5η αγωνιστική

ΠΑΣΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ- ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Ντομ Αφόνσο Ενρίκες

Η Φιορεντίνα πίεσε, έχασε ευκαιρίες αλλά τελικά έμεινε στο 0-0 με την Πάσος Φερέιρα και έτσι η υπόθεση πρώτη θέση στο όμιλο θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική.

ΠΑΣΟΣ:

Φιλίπε, Τιάγκο Βαλέντε, Ρικάρντο, Έλντερ Λόπες, Τόνι, Ρούμπεν Ριμπέιρο (71'Σέρτζιο Ολιβέιρα), Αντρέ Λεάο, Σέρι (92'Ρομέου), Ανσουσιασάο, Μπεμπέ (59'Ουρτάδο), Μανουέλ Ζοζέ.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Μουνούα, Αλόνσο, Ρονκάλια, Κόμπερ, Τόμοβιτς, Μπάκιτς (46'Πισάρο), Ακουιλάνι, Φερνάντες, Αμπροζίνι (62'Κουαδράδο), Ίλιτσιτς (74'Γιακοβένκο), Μάτος.

ΝΤΝΙΠΡΟ-ΠΑΝΤΟΥΡΙ: 4-1

ΓΗΠΕΔΟ: Ντνίπρο Αρένα

Η Ντνίπρο πήρε μια ακόμα νίκη επικρατώντας με 4-1 της Παντούρι και διατήρησε τις ελπίδες της για κατάκτηση της πρώτης θέσης. Ο Κάλινιτς άνοιξε το σκορ στο 11' και στο 56' ο Ζοζούλια πέτυχε το 2-0. Η Παντούρι μείωσε στο 70' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Περέιρα αλλά ο Σάκοφ στο 86' έγραψε το 3-1 σφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας του. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε τρία λεπτά μετά ο Κραβτσένκο.

ΝΤΝΙΠΡΟ: Μπόικο, Βλαντ, Μάντζιουκ, Κραβτσένκο, Κουλάκοφ, Τσεμπεριάτσκο (65'Σβάτοκ), Κομπακίτζε, Μπρούνο Γκάμα, Πολιτίλο, Κάλινιτς, Ζοζούλια.

ΠΑΝΤΟΥΡΙ: Μινιότε, Μομτσίλοβιτς, Κρίστου, Ράντα, Πλεάτσκα, Μπουλέιτσα (81'Πιτιάν), Κριστέα (60'Ντος Σάντος), Έρικ Περέιρα, Μπρέεβελντ, Άντροβιτς, Τσιουκούρ (57'Ντιστέφανο).

Keywords
Τυχαία Θέματα