Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς (VIDEO)

00:16 2/2/2012 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ COPA DEL REY ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ-Α' ΑΓΩΝΑΣ
ΒΑΛΕΝΘΙΑ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 1-1
ΓΗΠΕΔΟ: «Μεστάγια»
Ισόπαλες με 1-1 αναδείχτηκαν Βαλένθια και Μπαρτσελόνα σε ένα πολύ καλό πρώτο ημιτελικό στο «Μεστάγια» για το Κύπελλο Ισπανίας, και έτσι η πρόκριση θα ξεκαθαρίσει στον επαναληπτικό του «Καμπ Νου» σε επτά ημέρες. Η

Βαλένθια απείλησε στο 18' με τον Σολδάδο να αστοχεί από την μικρή περιοχή μετά από πάσα του Πιάτι, ενώ στο 21' η Μπαρτσελόνα απάντησε όταν ο Μέσι τροφοδότησε τον Σάντσες που πλάσαρε άστοχα τον Άλβες. Οι «νυχτερίδες» πήραν προβάδισμα στο 27' όταν Μπανέγκα και Ματιέ έπαιξαν το ένα-δύο και ο Γάλλος γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι, όπου ο επερχόμενος Ζόνας με δεξί σουτ νίκησε τον Πίντο για το 1-0. Η Βαλένθια άγγιξε το δεύτερο γκολ στο 32' όταν ο Πιάτι πάσαρε στον Σολδάδο που σούταρε από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Πικέ έδιωξε προ της τελικής γραμμής. Η Μπαρτσελόνα ισοφάρισε στο 35' όταν μετά από κόρνερ του Φάμπρεγας από τα δεξιά ο Πουγιόλ πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Άλβες, κάνοντας το 1-1. Οι «μπλαουγκράνα» έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο 58' όταν ο Αλκάνταρα κέρδισε πέναλτι από τον Μιγκέλ, αλλά ο Άλβες απέκρουσε το χτύπημα του Μέσι. Η Βαλένθια απείλησε στο 64' με τον Ζόνας να σουτάρει άουτ από την μικρή περιοχή, ενώ στο 75' η Μπαρτσελόνα έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία όταν ο Ντιέγκο Άλβες πάσαρε στον Μέσι, αλλά το σουτ του Αργεντινού από το ύψος του πέναλτι σταμάτησε στο δεξί δοκάρι των γηπεδούχων. Έτσι το 1-1 παρέμεινε μέχρι τέλους με τις δύο ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους στην Βαρκελώνη.
ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Άλβες, Μιγκέλ, Ραμί, Ρουίς, Άλμπα, Ματιέ, Μπανέγκα, Αλμπέλδα (67' Τίνο Κόστα), Πιάτι (59'Φεργκούλι), Ζόνας (76' Αντούριθ), Σολδάδο.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Πουγιόλ, Πικέ, Μασεράνο, Αμπιντάλ, Μπούσκετς, Φάμπρεγκας, Τιάγκο Αλκάνταρα (79' Τζόναθαν), Σάντσες (63' Ντάνιελ Άλβες), Μέσι, Κουένσα (88' Τέγιο).

Keywords
Τυχαία Θέματα