Γκέλα για Μίλαν, ματσάρα στο «Σαν Σϊρο»

23:46 1/2/2012 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΙΝΤΕΡ-ΠΑΛΕΡΜΟ: 4-4
Γήπεδο: Σαν Σίρο
Χωρίς νίκη για 2ο σερί ματς έμεινε η Ίντερ καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 4-4 σε ένα καταπληκτικό ματς με την Παλέρμο.
Η Παλέρμο μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες στο δεκάλεπτο, ενώ στο 17ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Μίκολι εκτέλεσε κόρνερ, ο Ναγκατομο έκανε λάθος εκτίμηση και ο Μαντοβάνι πλάσαρε από κοντά.
Η Ίντερ ανέβασε την απόδοσή της κι έφτασε στο 22' στην ισοφάριση. Ο Μαϊκόν έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Μπαρέρο έδιωξε

άσχημα και ο Μιλίτο με σουτ στην κίνηση έκανε το 1-1.
Από εκεί και πέρα η Ίντερ ήταν καλύτερη κι έφτασε κοντά στο γκολ στο 44ο λεπτό, καθώς ο Μπαλτζαρέτι έδιωξε πάνω στη γραμμή το σουτ του Καμπιάσο.
Η Παλέρμο πήρε ξανά το προβάδισμα στο 52ο λεπτό με το πλασέ του Μίκολι μέσα από την περιοχή μετά από γύρισμα του Μπουντάν, αλλά στο επόμενο λεπτό η Ίντερ ισοφάρισε εκ νέου.
Ο Ναγκατόμο κέρδισε πέναλτι από τον Μουνιόθ και ο Μιλίτο από τα 11 μέτρα πέτυχε το δεύτερο του γκολ στο ματς.
Οι «νερατζούρι» είχαν σε μεγάλη βραδιά τον Ντιέγκο Μιλίτο, ο ποιος στο 61ο λεπτό γύρισε μόνος του το ματς. Ο Καμπιάσο έπιασε την κεφαλιά λίγο πιο κάτω από τα κέντρο, ο Σιλβέστρ γλίστρησε και ο Αργεντινός νίκησε τον Βιβιάνο στο τετ α τετ.
Το ματς ήταν απίστευτο σε εκείνο το σημείο και στο 66ο λεπτό ο Μίκολι με απίθανη κεφαλιά μετά από σέντρα του Μπαλτζαρέτι έκανε το 3-3.
Η βροχή των γκολ δε σταμάτησε όμως εκεί, καθώς ο Μιλίτο είχε πάρει φωτιά.
Στο 69' ο Ζανέτι έκανε τη σέντρα, ο Πατσίνι ίσα που βρήκε την μπάλα και ο Μιλίτο πέτυχε από κοντά το 4ο προσωπικό του γκολ.
Το τελικό 4-4 διαμόρφωσε ο Μίκολι με το τρίτο του γκολ στο ματς στο 85ο λεπτό.
ΙΝΤΕΡ: Σέζαρ, Μαϊκόν Λούσιο, Ρανόκια, Ναγκατόμο, Ζανέτι, Καμπιάσο, Πόλι (65' Παλόμο), Σνάιντερ (67' Όμπι), Πατσίνι, Μιλίτο (86' Σάρατε).
ΠΑΛΕΡΜΟ: Βιβιάνο, Μουνιόθ (62' Ίλισιτς), Μαντοβάνι, Σιλβέστρ, Μπαλτζαρέτι, Ζάχαβι (62' Πιζάνο), Ντονάτι, Μπαρέτο, Μπερτόλο, Μίκολι, Μπουντάν (74' Βάσκεθ).

ΛΑΤΣΙΟ- ΜΙΛΑΝ: 2-0
Γήπεδο: Ολίπικο
Οδυνηρή ήττα με 2-0 γνώρισε η Μίλαν από τη Λάτσιο και δεν μπόρεσε να περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας.
Πολύ μέτριο το πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα.
Μοναδικές καλές στιγμές το μακρινό σουτ του Ματουζάλεμ στο 15ο λεπτό που πέρασε λίγο άουτ, όπως και η προσπάθεια του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο 30', με τον Κονκό να διώχνει σε κόρνερ πάνω στη γραμμή.
Η Λάτσιο ήταν πού καλύτερη στην επανάληψη και έφτασε στο γκολ στο 76ο λεπτό με τον Ερνάνες να νικά τον Αμπιάτ με όμορφο διαγώνιο σουτ.
Το τελικό 2-0 για τους «λατσιάλι» διαμόρφωσε ο Τομάζο Ρόκι στο 85ο λεπτό, μετά από ασίστ του Ερνάνες.
ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Κονκό, Μπιάβα, Ντίας (46' Στανικεβίτσιους), Ράντου, Λεντέσμα, Ματουζάλεμ, Γκονζάλες, Ερνάνες (88' Καντρέβα), Λούλιτς Ρόκι (90+2' Ρότσι),
ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε, Νέστα Σίλβα, Μεσμπά, Φαν Μπόμελ (79' Μάξι Λόπες), Αμπροζίνι (66' Εμάν

Keywords
Τυχαία Θέματα