Αυτά μόνο στην Νιγηρία συμβαίνουν!

16:09 9/7/2013 - Πηγή: AEK365

Στην Νιγηρία πραγματοποιήθηκαν αγώνες play off στην τέταρτη κατηγορία του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος με τέσσερις ομάδες να διεκδικούν άνοδο στην τρίτη κατηγορία και ενώ στις δυο πρώτες αγωνιστικές σημειώθηκαν μόλις τέσσερα γκολ στην 3η αγωνιστική σημειώθηκαν συνολικά 146 γκολ!
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνα, η Πολίς Μασίν κέρδισε 67-0 την Μπουμπαγιάρο ενώ η Πλατό Γιουνάιτεντ νίκησε με 79-0 την Ακούρμπα.
Βέβαια όπως είναι φυσικό δεν ήταν

λίγοι εκείνοι που άφησαν υπόνοιες για παράνομο στοιχηματισμό με τον επικεφαλής της διοργανώτριας Αρχής, τον Εμάνουελ Αντεσάνια, να είναι έξαλλος και να δηλώνει: "Είναι ντροπή. Δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά αυτά τα αποτελέσματα. Η επιτροπή διοργάνωσης του πρωταθλήματος θα αποφασίσει το συντομότερο δυνατό για την υπόθεση".
Μάλιστα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αποκλεισμού και των τεσσάρων ομάδων: "Ηδη τιμωρήθηκαν οι διαιτητές και σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να αφήσουμε αυτούς τους συλλόγους να συμμετάσχουν στο επόμενο πρωτάθλημα. Βέβαια, το διοικητικό συμβούλιο θα πάρει την τελική απόφαση".
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα πάντως η ομάδα που θα έπαιρνε το εισιτήριο για να διεκδικήσει την άνοδο στην τρίτη κατηγορία ήταν η Πλατό Γιουνάιτεντ Φίντερς, που πέτυχε τα 79 γκολ.
Δείτε τα αποτελέσματα και των τριών αγωνιστικών:
1η αγωνιστική
Πλατό Γιουνάιτεντ Φίντερς-Μπουμπαγιάρο 2-0
Ακούρμπα-Πολίς Μασίν 0-2
2η αγωνιστική
Πλατό Γιουνάιτεντ Φίντερς-Πολίς Μασίν 0-0
Μπουμπαγιάρο-Ακούρμπα 0-0
3η αγωνιστική
Πολίς Μασίν-Μπουμπαγιάρο 67-0
Πλατό Γιουνάιτεντ Φίντερς-Ακούρμπα 79-0

Keywords
Τυχαία Θέματα